Segítség! A hüvelyemből kilóg egy "húsdarab", vagy nem tudom minek mondható. Tampon kivétele után vettem észre. Mit tegyek? Mi lehet ez? Kinek szóljak?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok. Szűz. Kérem segítsen valaki!!!2013. aug. 14. 21:32
11/20 A kérdező kommentje:
Még mindig ott van... Mit tegyek?:(
2013. aug. 15. 13:10
12/20 anonim válasza:
Mindenképpen menj nőgyógyászhoz!
Nehogy komolyabb bajod legyen
13/20 anonim válasza:
Szerintem is menj orvoshoz holnap,mond el neki,hogy mi van és hátha rendes lesz és fogad is egyből!!
14/20 A kérdező kommentje:
Nőgyógyászhoz? Nem szeretném, ha anyukám ilyenek miatt aggódna...:/
2013. aug. 15. 20:32
15/20 anonim válasza:
Szerintem mond el neki,hogy történt veled egy kis "baleset" és nem tudod mire vélni hátha ő majd mond rá valami okosat.De ha nem múlik akkor látogasd meg a nőgyógyászt.
Utolsó voltam
16/20 anonim válasza:
Nem kell hozzá anyukád engedélye, sem a jelenléte, hogy nőgyógyászhoz menj. Elmehetsz nyugodtan egy barátnőddel is, vagy egyedül. Ha nagyon nem akarod elmondani anyukádnak, akkor mondd, hogy elmentek valahová, és kész. (Bár szerintem simán lehet, hogy anyukád jobban kezelné a helyzetet, mint gondolod :)
Tényleg menj, mert sokaknak a szexuális életét megkeseríti a szűzhártya-maradvány.
17/20 A kérdező kommentje:
De nem vagyok benn biztos, hogy ez a szűzhártya maradvány. Ahhoz túl "vastag". kb 0,5 cm átmérőjű.
2013. aug. 15. 22:25
18/20 anonim válasza:
Hát ha ennyire nem akarsz orvoshoz menni,akkor mi úgy sem tudunk rábeszélni azt hiszem,de azért gondold át..
19/20 anonim válasza:
Nincs más, ami kilógjon azon a tájékon... :) Szerintem az lesz.
20/20 anonim válasza:
nekem is lóg ki néha, 10 éve, 16 éves korom óta, azóta sokszor voltam nőgyógyásznál, szültem is, senki nem mondott semmit, kokrétan nem kérdeztem rá orvosnál, de gondolom csak látta, azóta vagy 30szor voltam nőgyógyásznál, és nekem is csak kicsit érződik valami ha megnyomom de nem fáj, már én is gondoltam mindenre, de csak szóltak volna az orvosok, biztos hogy látták nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!