Elég ijesztő! Múlt éjjel mikor lefeküdtem fél percenként szúrt a hüvelyemnél. Ma meg éreztem hogy elkezd erősen folyni alul a fehérfolyásom. Mi lehet? BŐVEBB LENT
Múlt éjjel kissé nehezen tudtam elaludni,mert kb. fél percenként szúrást éreztem a hüvelyemnél..
Ma este pedig álltam az asztalnál és egyszer csak éreztem hogy ott lent elkezd valami folyni és rohantam a wc-re és hát a folyásom..
Olyan mint amikor megjön és érzed hogy folyik belőled de ez a folyásom volt. Szaga nincs de fehéres színű.. De nem csíp meg nem is viszket.. meg nappal sem szúrt a hüvelyem csak este mikor ágyba bújtam akkor éreztem..
És pár napja a fehérneműmön észrevettem hogy a megszáradt folyásom kissé narancssárgás színű.. Nem tudom mitől lehet ez.. (nem véres volt)
Mitől lehet ez? Tudom hogy irány a doki, de sajnos csak jövő héten tudok elmenni, de nagyon aggaszt ez a dolog..
Kérlek ha nem vagytok biztosak abban amit mondtok, akkor írjátok oda! (Persze minden lehetőségre kíváncsi vagyok)
Köszönöm előre is!
17/L
Szerintem semmi bajod, a fehérfolyás teljesen normális dolog, a narancssárgasága el fog múlni.
Ha jelentkezne esetleg viszketés, csípés, büdös lenne a folyásod, akkor viszont gomba lehet, ami vagy fertőzéstől van, vagy hüvely PH felborulástól.
Ebben az esetben vásárolj Canestent hüvely kúppal és 3-4 nap alat elmulasztja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!