Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikor haviztok, akkor előtte...

Mikor haviztok, akkor előtte ti is más illatot éreztek az eredeti helyett? Például parfümnél?

Figyelt kérdés
2009. okt. 27. 20:40
 1/4 anonim válasza:
100%
Én nem érzek semmilyen illatot másnak sem a menstruáció előtt, sem a menstruáció ideje alatt. Parfümnél sem vettem észre ilyesmit. Sem másként nem érzem az illatokat, sem erősebbnek.
2009. okt. 27. 20:51
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Tudományos tény, hogy valószínűleg a hormonok hatására a nők szaglása megváltozik a menstruációjuk alatt.
2009. okt. 28. 00:59
 3/4 anonim válasza:

Képzeld, én a víz szagát érzem nagyon klórosnak azokban a napokban. Mintha hypo folyna a csapból.

:)

2009. okt. 28. 16:41
 4/4 A kérdező kommentje:
a hypos eset még jobb szerintem :S, én legalábbis mindent büdösnek érzek, akármilyen olyan szert amiben van parfüm, sampon, tusfürdő, stb.
2009. okt. 28. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!