Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kéne aggódnom? Terhes vagyok?

Kéne aggódnom? Terhes vagyok?

Figyelt kérdés
A barátommal lefeküdtem szerdán nagyon sokáig de védekeztünk de kiszakadt a gumi nem élvezett belém meg semmi de azt hiszem h egy kis előváladék az volt.csütörtökön kellet volna megjönnie,de nagyon görcsöl a hasam.
2013. aug. 13. 22:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Akkor megfog jönni,de késéssel.
2013. aug. 13. 22:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Huuh köszii:)
2013. aug. 13. 23:02
 3/5 anonim válasza:
Előváladékkal ilyesztgetik a lányokat... szerintem ebből profitálnak a koton cégek. 3 éve nem védekezünk (de persze barátom csak egyszer megy el és nem bennem!!) és még SOHA nem lettem terhes.
2013. aug. 14. 00:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Második:

Képzeld, van olyan is, aki fél évig próbálkozik akár minden nap úgy, hogy benne megy el a párja, mégse esik teherbe.

Akkor ezek alapján elmondhatjuk, hogy védekezés nélkül, beleélvezéssel sem lehet teherbe esni?

Ugye nem? Ne haragudj, de a logikád olyan, mint egy 5 éves gyereké.

Te egy ember vagy, kb. semmit nem számít, hogy te mit tapasztaltál.

A fogamzásátló módszerek hatékonyságát pedig már SOK emberen letesztelték.

És a SOK statisztika alapján a megszakításos védekezés mellett 100 nőből egy év alatt 35 esik teherbe (védekezés nélkül 85).

Ebből megállapítható, hogy baromira nem megbízható, és bizony van esély a terhességre.

Az, hogy te miért nem lettél terhes...

1. mázlid volt

2. meddő vagy

3. a párod meddő

4. mind a ketten meddők vagytok

Remélem az elsőről van szó.

Egyébként lehet, hogy még nem estél teherbe, de ez nem garancia arra, hogy nem is fogsz. Majd gondolj erre a kérdésre, mikor esetleg egy fél év múlva összejön a gyerek mégis.

2013. aug. 14. 11:08
 5/5 anonim válasza:
Nem fogok gondolni... Mert az előváladékban, ha nem maszturbál barátom előtte (nem élvez el) és szex közben sem megy el, ill. elmegy pisilni szex előtt, akkor nem tartalmazhat spermiumot.
2013. aug. 14. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!