Lányok ha tamponnal mentek vízbe, akkor utánna hol cserélitek ki ha nincs WC? Pl Balatonon sok szabadstrandon nincs.
Figyelt kérdés
Én ilyen dilemmába kerültem. Elmegyünk 4 napra nyaralni a párommal, már hónapok óta készülünk rá, sajnos nekünk csak ennyi jut a munkánk miatt, nincs máskor szabadságunk. Szóval át tenni nem tudjuk a nyaralást. De azért mindenről nem akarok lemondani egy rosszkor megjövő menstruáció kedvéért, épp elég hogy nincs szex, hogy görcsölni fog a hasam amire gyógyszer kell, a gyógyszer miatt nem ihatok alkoholt, szóval légyszi azt ne ajánljátok hogy még a fürdőzést is hagyjam ki. Valahogy meg kell oldanom majd a cserét, de se wc, se kávézó stb nincs ott ahová megyünk. Nekem az jutott eszembe hogy visszamegyünk a parkoló autóhoz és bennt megoldom valahogy. Ez jó ötlet?2013. aug. 13. 15:06
1/4 anonim válasza:
Na nekem biztos nem lenne undorom, hogy a kocsiba cseréljek tampont, főleg ha össze is kenek valamit, főleg a kézmosás része. Biztos hogy lesz majd a közelben valahol egy wc, ha mást nem, sétálni kell hozzá egy kicsit.
2/4 anonim válasza:
Nincs a kocsival semmi baj, csak készülj fel rá. Legyen törlőkendő, meg minden a parkoló autóban. A muszáj nagy úr, én már oldottam meg pléd mögött, és a párom asszisztált.
3/4 anonim válasza:
Amit a második írt nem rossz ötlet. egy plédet raktok az ablakba és beugrassz kicseréled. Törlőkendő meg legyen ott meg zsepi :D Jó nyaralást!
4/4 anonim válasza:
Mi idén nyáron kétszer voltunk Balcsin 2-2 napot,de mindig volt wc,igaz hogy sétálni kellett hozzá,de annyit meg ér,én sem szívesen cserélném a kocsiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!