Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » N8790 Cervicalis Dysplasia!...

N8790 Cervicalis Dysplasia! Seb? Nagy a baj?

Figyelt kérdés

Azt mondta az orvosom, hogy mindenem be van gyulladva, seb van a méhszájamon és hogy folyásom is van. Egy hónapot várok a szűrés eredményére.

Köszönöm a hozzászolásokat

2013. aug. 12. 10:34
 1/9 anonim ***** válasza:
2013. aug. 15. 18:09
 2/9 anonim ***** válasza:
Méhszáj sebet plasztikázni szokták. P hányas az eredmény? Mert az mutatja meg mennyire komoly.
2013. aug. 16. 06:56
 3/9 A kérdező kommentje:
Még nincs meg az eredmény. Köszönöm szépen, hogy írtatok. Nagyon megvagyok ijedve, mert még gyermekem sincs (és szeretnék) és még fiatal vagyok. :(
2013. aug. 17. 11:37
 4/9 anonim ***** válasza:
El is hiszem, hogy meg vagy ijedve, hiszen minden okod meg van rá. Családunkban két nőnek csináltak plasztikai műtétet, az egy utána szült, a másik nem. És egészségesek
2013. aug. 18. 12:49
 5/9 anonim ***** válasza:
Ja lehagytam, hogy ne csüggedj, a remény haljon meg utoljára.
2013. aug. 18. 12:50
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtál. Krémet és kúpot kaptam. Plusz mellé valamit hüvelyszárazságra, mert lehet, hogy mivel ph 7 lett és ugye attól sebesedtem ki. De tény, hogy rég óta nem kezeltek ki folyással. Csak annyit mondtak az orvosok, fogyjak. (..............)
2013. aug. 19. 17:45
 7/9 A kérdező kommentje:
Na a végeredmény, hogy a szűrésem eredménye P1 lett :) Pedig aktív nemi életem van. Köszönöm a kommenteket.
2013. szept. 13. 06:37
 8/9 anonim ***** válasza:
Az hogy P1 az nem azt jelenti, hogy nincs aktív szexuális életed, hanem azt, hogy nem vagy rákos. A P1 még enyhe gyulladást sem mutat. Nekem valami nem tetszik az egészben, mert azt írtad, hogy minden be van gyulladva. Most meg a tumor marker semmit nem mutat.
2013. szept. 15. 08:06
 9/9 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy máshol van problémám. Esetleg petefészek? Van mikor indokolatlanul is begörcsölök. :S
2013. szept. 15. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!