A fokhagyma jó megoldás lehet a hüvelygombára? Nem lehet bajom belőle?
Figyelt kérdés
egy fórumon olvastam: A fokhagyma voltakeppen organikus, azaz termeszetbol származó antibiotikum. Akinek nagyon súlyos folyása van, az vegyen egy gerezd fokhagymat. Tisztitsa meg stb, es tűvel fűzzön ra egy jó hosszú zsinórt. Cérnabol, dupla, vagy trippla vastagságút, ügyesen. Úgy fog műkodni mint a tampon, csak nem tampont dugunk fel, hanem foghagymat es a cérna azert kell, h ki tudjuk huzni a hüvelybol. Minden nap 8 orat tartsuk benn, maximum 5 napon keresztul (nem tobb, mert az mar sok, sot, vannak akiknel 3 nap utan mar a szajukban erzik a fokhagyma izt, akkor hagyjak abba.2008. jún. 29. 15:13
1/10 anonim válasza:
Hát én biztos nem dugdosnék foghagymát oda. Nem is hiszem, hogy valakinek lenne mersze megtenni. Ha hüvelygombám lenne, inkább vennék a gyógyszertárban krémet, vagy elmennék dokihoz.
2/10 anonim válasza:
Nekem egyik ismerősöm mesélte, hogy kipróbálta ez a fokhagymás dolgot, bár ő úgy csinálta, hogy két éjszakát egymást követően helyezte fel a cuccot, reggelre már érezte a szájában a fokhagyma ízt, viszont hatni egyáltalán nem hatott semmit. Ártani egyébként elvileg nem árthat...bár ezek a mai zöldségek és gyümölcsök sem olyanok mint nagyanyáink idejében.
Szerintem érdemesebb bevállalni a dokit és a kúpot, mint ilyenekkel szenvedni.
3/10 anonim válasza:
Ajánlom figyelmedbe a Canesten kombit. Ez segít
4/10 anonim válasza:
ha megeszed ugyanannyit ér mintha feldugnád , ugyanis általában szervezeti kezelésre nem helyi kezelésre jó. de bajod nem lesz tőle, csak hülyeség. Sokkal jobbak ezek a canesten kombi és társai. és hatékonyabbak.
5/10 anonim válasza:
Szerintem egyaltalán nem jó megoldás!!
6/10 anonim válasza:
Az összes antibiotikum organikus, azaz a természetből származik. Az elsőt, a pennicillint úgy fedezték fel, hogy rájöttek, hogy a penésszel fertőzött agarlemezen nem nőnek a baktériumok. Izolálták azt a penészgombát, ami a hatóanyagot termeli, majd előállították a vegytiszta antibiotikumot. Nyilván a fokhagyma is tartalmaz valamilyen antimikróbiális hatóanyagot. De hogy ez mennyire híg, és a te hüvelyedben élő gomba (Biztos, hogy gomba? Honnan tudod?) ellen hatásos -e az teljesen kérdéses. Sokkal egyszerűbb lenne elmenni a nőgyógyász bácsihoz, aki kitenyésztené a kórokozót és meg tudná mondani, mi hatásos ellene.
7/10 anonim válasza:
Mellesleg az "organikus antibiotikum" egyáltalán nem olyan nagy ritkaság. Manapság úgy tartjuk, hogy minden egyes többsejtű szervezet legalább 40-50 különböző antimikróbiális peptidet termel. (Igen, az emberi test is.)
8/10 A kérdező kommentje:
csak nagyon nem merek szólni senkinek...
2008. jún. 29. 18:09
9/10 anonim válasza:
Na most ez az a helyzet, amikor inkább félre kellene tenni a szégyenérzetedet és elmenni nőgyógyászhoz. A hüvelyi fertőzés ugyanis betegség, nem tehetsz róla, nem szégyellnivaló, nem oka senki, olyan, mint az influenza. Menj el egy orvoshoz teljes nyugalommal! Ha megkérdezed anyukádat, biztosan kér neked egy időpontot a saját nőgyógyászához, ha valamiért nem vagytok ilyen kapcsolatban, akkor a körzeti orvosod is biztosan szívesen ad beutalót a nőgyógyászatra. Az ilyen bajokat nem szabad kezeletlenül hagyni, mert utána egészen komoly következményei is lehetnek (Pl. meddőség).
10/10 anonim válasza:
szedj fokhagymakapszulát. segíteni fog hidd el , nekem ezt már a végső megoldás volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!