Miért nem merem megnézni "odalent" magam?
"Félek" megnézni,nem is tudom igazán h miért.Talán azért mert 10 éves koromban volt egy nőgyógyászati vizsgálatom,és ezért?nem merem megnézni,de mégis attól félek,h vmi bajom van ott lent.A nagyajkamban érzek vmi csomószerűt,ez baj?Szeretném már leszedni ott a szőrt,mert elég sok és sűrű,de félek is.Tudom hogy hülye vagyok,de ez van.
Hogyan barátkozzak meg magammal?
Értelmes válaszokat várok.köszi:)
16L

Mitől félsz? Szerintem 16évesen láttál már női nemiszervet képen van filmen.
A csomó, ha fájdalmas, mindenképp menj el nőgyógyászhoz, de addig se nyomkodd. Ha nem érzékeny, lehet, hogy egy kis zsírmirigy, de ha nagyon aggódsz, irány a doki.
A szőrt miért akarod leszedni? Higiénés okokból jobb, ha ott van, persze én is leszedem, ezért megértelek, hogy kicsit zavaró tud lenni, főleg ha párkapcsolatban élsz. Ha bírod a gyantáztatást (és megengedheted magadnak), menj kozmetikushoz, mert ő szakszerűen le tudja szedni és tartósabb is, mint a borotválás. Ha nagyon zavar, le is borotválhatod, de a higiéniára nagyon figyelj oda, utána főleg. A szőrzetnek védő szerepe is van, mert így nehezebben jutnak be a hüvelybe olyan dolgok (bacik, gomba), amiknek nincs ott keresnivalójuk.
Egyébként meg nézd meg nyugodtan. Amíg nem láttad, nincs mitől félned. Nem mint ha utána lenne, de legalább a kíváncsiságodat kielégítenéd!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!