Meg fognak műteni?
köszönöm. :)
pfúú szia! bocsi hogy most írok. tudom, lehet rosszul tettem, de nem szóltam ( még műtét előtt nem volt semmi ), mert féltem hogy átteszik egy másik napra, de még aznap megjött.. :S Mondjuk előtte a lapon, amit ki kellett tölteni, ott volt hogy mikorra várható kb.
Viszont szerintem ez is orvostól függ, mert hallottam már így meg úgy is. Meg persze attól, hogy hol műtenek. ( mármint, hogy mit :D ) De szerintem megfognak, gondolom te is ezt szeretnéd . :)
szia:) kettes vagyok.
ugyan nekem más jellegű műtétem volt, de pont sikerült nekem is kihúznom. de megkérdeztem az altatódokit, és azt mondta, hogy lehet amúgy.
köszi a választ, és remélem már minden oké a műtét óta!
szia :)
na akkor mostmár biztos lehet :) csak nem a legszerencsésebb akkor, főleg ha még az elején vagy ott mászkálni annyit.. :D de akkor még neked is kibirta szerencsére :)
én is köszi, hogy megírtad és reméljük máskor sem fog bekavarni :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!