Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Így elmehetek strandra?

Így elmehetek strandra?

Figyelt kérdés
Egy kis seb, vagy nem tudom mi van a hüvelynyílásomtól egy kicsit lejjebb. Néha csíp, amikor pisilek, vagy ha zuhanyzok, valamikor pedig semmit sem érzek. 3-4 napja van ott. Nem viszket, szárazon nem érzem. Szerintem ahogy bicigliztem, kitörzsölődött. Mehetek így strandra? Nem szeretnék valami fertőzést összeszedni. Vasárnap mennénk, és fontos lenne, hogy ott legyek, mert már sok ilyen programot ellógtam kitalált indokokkal. 14/L

2013. aug. 8. 20:38
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem kéne.

esetleg kenegesd addig betadinnal, az fertőtleníti és szárítja, gyorsabban gyógyul

2013. aug. 8. 20:42
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Apró, felületi sérülés lehet, vasárnapig szerintem begyógyul. Ha viszont ott marad, inkább ne menj strandra, mert tényleg összeszedhetsz valami gombás fertőzést.
2013. aug. 8. 20:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Most ne menj strandra ha nem múlik el, de máskor csak akkor mondj le egy programot ha tényleg van rá okod!
2013. aug. 9. 06:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!