Szükséges elmenni nőgyógyászhoz?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok. Az lenne a problémám, hogy körülbelül két, két és fél hetente megjön, anyukám azt mondta menjek el nőgyógyászhoz, szerinte azt is mondjam el neki, hogy mennyit alszom - hajlamos vagyok napi több mint 14 órát is aludni- szerintetek?! Vagy elég lenne a háziorvosnak elmondani? A kettő összefügghet?2013. aug. 8. 11:53
1/8 anonim válasza:
simán lehet hormonális zavar a háttérben
2/8 anonim válasza:
Hát szerintem menj háziorvoshoz, legfeljebb ha kell, akkor további vizsgálatokra küld.
3/8 anonim válasza:
Mindenképpen menj el gyermeknőgyógyászatra.
Neke m is ez volt a bajom,csak nekem 2-3naponta "megjött", azonnal segìtettek gyógyszert kaptam. És nem is vizsgáltak meg, csak ultrahang volt.
Hidd el, nem játék, mert kivérezhetsz...
Anyukád is kisérjen el szerintem, mert 18alatt kell..
4/8 anonim válasza:
Valószínűleg vashiányod van. Menstruációkor a nők a vérrel több vasat veszítenek, mint általában, és ez fáradékonysággal is járhat. Érdemes pótolni a vasat. Ha egyéb panaszod nincs szerintem nem kell feltétlenül orvoshoz fordulnod, de persze ha az megnyugtatna, akkor menj el nyugodtan.
5/8 anonim válasza:
ezzel már jó lenne elmenni a nőgyógyászhoz, bár az is igaz hogy ilyenkor még rendszertelen, persze nem mindenkinél
6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a gyors válaszokat :) Mindenképpen elmegyek!
2013. aug. 8. 12:01
7/8 anonim válasza:
Ugye jól számolod?
Mindig a kezdő naptól, a következő kezdő napig kell!
8/8 anonim válasza:
Lehet, hogy sosincs peteérésed, ugyanis félidő után a sárgatest tartja fenn/fejleszti a méhnyálkahártyát.
Ha a nődoki későbbre ad időpontot, akkor menj előbb háziorvoshoz, ő szintén elküldhet vérvizsgálatra a hormonok miatt, és akkor már a konkrét lelettel mehetsz nőgyógyászhoz (2nap alatt értékelik ki).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!