Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Probálta valaki a Multi Gym...

Probálta valaki a Multi Gym hüvelygélt? Mi az a 2QR ami a fő összetevője?

Figyelt kérdés
Valószínűleg gombás fertőzésem van canestent használtam rá tünetmentessé váltam de szeretkeztünk a párommal és utánna ujbol éreztem a tüneteket.

2013. aug. 7. 21:10
 1/2 A kérdező kommentje:
ui. Ő is kezelte magát canesten krémmel
2013. aug. 7. 21:11
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem ha a canesten nem segített, akkor irány a nőgyógyász. Ez nem játék. Nekem is volt elhanyagolt hüvelygombám. Ugyanez volt, hogy bekentem, rendbejöttem, újra fertőződtem. Csináltam fél évig. Addigra már olyan dúrván jöttek elő a tünetek, hogy ülni sem tudtam.

Elmentem orvoshoz és kaptam egy szép lebaszást meg dúrva krémeket, tablettákat, amiktől elsőre el kellett volna múlnia, de abból is két adaggal be kellett szednem, mire elmúlt. Most évek óta semmi bajom azóta, de abból tanultam. Ne játssz ezzel. Irány az orvos. Rendbe hoz pikk-pakk hidd el.

Amúgy a hüvelygéleknek meg az intimlemosóknak semmi értelme. Van a hüvelyednek egy saját kis flórája, amit tönkre teszel az állandó mosogatással. Az ilyen termékek a gyártóknak jók, neked nem. Hidd el. A tested egy csodálatos dolog. Nincs szüksége kemikáliákra! :)

Menj dokihoz kérlek! :)

2013. aug. 7. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!