Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan lehet sakkozni a...

Hogyan lehet sakkozni a fogamzásgátló bevételével, ha nem szeretném, hogy a nyaralásom tönkretegye "az" a bizonyos pár nap?!?

Figyelt kérdés
2013. aug. 7. 21:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Egyszer lehet olyat egy évben kb, hogy nem hagysz szünetet a 2 levél között. (én egyfázisút szedtem). Ha nincs szükség a 2. levélből minden szemre, annál jobb.

De ne legyen rendszeres, és előfordulhat közben vérzés. De elég ritka.

2013. aug. 7. 21:05
 2/3 anonim ***** válasza:
87%

A következő levél tablettából beszedsz annyit - szünet nélkül - ahány nappal el akarod tolni a mensidet. Aztán a 7 napos szünetben megjön és ha letelt a 7 nap szeded ugyan úgy mintha mi sem történt volna.

De, egyszerűbb ha kiszámolod mikor jön meg és nem akkor mész nyaralni. Én a nyaralás tervezésekor mindig kiszámolom egész évre és ahhoz igazítjuk az időpontot.

2013. aug. 7. 21:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy egy, kettő vagy háromfázisút szedsz.

Ha egyfázisút, akkor simán továbbszeded annyi nappal, amennyivel el akarod tolni a menstruációt.

Két és háromfázisú készítménynél a levelet visszafelé kell elkezdeni szedni, tehát kétfázisúnál a második típusú tablettát, háromfázisúnál a harmadik típusú tablettát kell bevenni és csak annyi nappal tolható el a menstruáció, ahány tablettából ezek a fázisok állnak.

2013. aug. 8. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!