Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha 99%-ig hüvelygombám van és...

Ha 99%-ig hüvelygombám van és semmiképpen nem akarok a szüleimnek szólni és fiatal is vagyok mit tegyek?!

Figyelt kérdés

sokat olvastam róla stb szóval tudom milyen itt is utánanéztem de jobbnak találtam kiírni

csak egyszerűen elmegyek gyógyszertárba és kikérem simán odaadják?! mennyibe kerül?! vagy mégis mit tegyek?? wáá

tudom hülyeségnek találjátok de nem fogok akkor sem "anyunak" szólni :( vele nem lehet semmit megbeszélni

azért is tettem ide ki a kérdést :S komoly válaszokat kérnék nem tudom mitévő legyek

2009. okt. 26. 12:56
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

hm és orvoshoz hova a fenébe menjek?!

ha elmegyek anyum nőgyógyászához tuti felismer és ha majd anyu visz megtudja, pont ezt akarom elkerülni simán a gyerekorvoshoz nem jó?! vagy nem tudom szerintem el se megyek orvoshoz csak megveszem azt a tabit és lesz ami lesz ha nagyon nagy a gond meg akkor csak szolok nekik csak nem ölnek meg..

2009. okt. 26. 13:15
 12/19 A kérdező kommentje:
pff jól van nem vok otthon a témában köszi az értesítéseket látszik kicsi vagyok ez olyan égő :S
2009. okt. 26. 13:15
 13/19 anonim ***** válasza:
sztk-s orvoshoz menny el, az csak nem ismeri anyud
2009. okt. 26. 13:21
 14/19 anonim ***** válasza:

A kúpot be ne szedd!!!!

Minden gyógyszernek van "használati utasítása"

Ha megveszed olvasd el, hogy kell alkalmazni.

2009. okt. 26. 13:21
 15/19 anonim ***** válasza:
Ha anyukád nőgyógyászához mész, akkor sem lehet semmi gond, hiszen őt köti az orvosi titoktartás, és az anyádnak sem mondhat semmit. Meg egyébként sem hiszem, hogy ezzel kezdené, hogy "Kedves anyuka, itt járt a lánya, éééés..."
2009. okt. 26. 13:27
 16/19 anonim ***** válasza:
canesten-t asszem még a dm-ben is kapsz. anyudnak modn azt, hogy egy barátnőddel mész sétálni. ha nem szeretsz hazudni, tényleg hívd magaddal egy barátnődet :D
2009. okt. 26. 13:51
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel csak az a gáz, hogy ha bakteriális fertőzés, akkor kenheted a hajadra a canestent.

Szólj anyudnak, én is szóltam neki, amikor először gombám volt.

2009. okt. 26. 15:19
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Betadine hüvelykupot vegyél.az jó gombara is és baktériumra is. Csak tegyél be betétet majd ha használod,mert reggelre olyan mintha bepisiltel volna.egyébként nálam a canesten nem használt,ráadásul durván 1500forinttal drágább is.
2009. okt. 27. 18:22
 19/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Menj be egy bioboltba,vagy DM-be és vegyél graepfruitmag-cseppet. Kb. 1000-1500 Ft között mozog,és igyál meg napi kétszer 10 cseppet,vagy kérdezd meg az eladót,hogyan adagold. Ez elvileg elmúlasztja,és utána ellenállóvá tesz.

Sok sikert! :))

2009. okt. 29. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!