Ha 99%-ig hüvelygombám van és semmiképpen nem akarok a szüleimnek szólni és fiatal is vagyok mit tegyek?!
sokat olvastam róla stb szóval tudom milyen itt is utánanéztem de jobbnak találtam kiírni
csak egyszerűen elmegyek gyógyszertárba és kikérem simán odaadják?! mennyibe kerül?! vagy mégis mit tegyek?? wáá
tudom hülyeségnek találjátok de nem fogok akkor sem "anyunak" szólni :( vele nem lehet semmit megbeszélni
azért is tettem ide ki a kérdést :S komoly válaszokat kérnék nem tudom mitévő legyek
hm és orvoshoz hova a fenébe menjek?!
ha elmegyek anyum nőgyógyászához tuti felismer és ha majd anyu visz megtudja, pont ezt akarom elkerülni simán a gyerekorvoshoz nem jó?! vagy nem tudom szerintem el se megyek orvoshoz csak megveszem azt a tabit és lesz ami lesz ha nagyon nagy a gond meg akkor csak szolok nekik csak nem ölnek meg..
A kúpot be ne szedd!!!!
Minden gyógyszernek van "használati utasítása"
Ha megveszed olvasd el, hogy kell alkalmazni.
Ezzel csak az a gáz, hogy ha bakteriális fertőzés, akkor kenheted a hajadra a canestent.
Szólj anyudnak, én is szóltam neki, amikor először gombám volt.
Szia!
Menj be egy bioboltba,vagy DM-be és vegyél graepfruitmag-cseppet. Kb. 1000-1500 Ft között mozog,és igyál meg napi kétszer 10 cseppet,vagy kérdezd meg az eladót,hogyan adagold. Ez elvileg elmúlasztja,és utána ellenállóvá tesz.
Sok sikert! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!