Leírnátok melyik nevű fogamzásgátlót szeditek? Mert váltani szeretnék, orvoshoz viszont nem egyek el
Figyelt kérdés
azért mert Tbt nem fogok fizetni visszamenőleg, másrészt úgy is azt írja fel amire neki a pontot kell gyűjteni.
(anyukám egészségügyis nem érdekelnek a blablák, hogy meg kell vizsgálnia......stb úgy is az ő érdeke szerintit írja fel)
csak kíváncsi vagyok melyik a leggyakoribb. köszi
2013. aug. 7. 15:42
1/5 anonim válasza:
Miért nem kérdezed meg anyukádat?
Talán mesélne arról, mit okozhat és hogy miért fontos befizetni a tb-t.
2/5 anonim válasza:
Mirabellát szedek most kezdtem az 5.levelet eddig semmi bajom nem volt vele ,csupa pozitív :)
3/5 A kérdező kommentje:
hát gondolom te sem olvasol alkotmányt..ha olvasnád tudnád hogy a tbt kivonták (az alkotmányban bele van írva), bármelyik pillanatban bevezethetik hogy az adóból vonják le, ahogyan nyugdíj sem lesz, de ez más téma......a kérdésre válaszoljál!!!
2013. aug. 7. 15:47
4/5 anonim válasza:
Mistral-t szedek. Most fogom a 3. levelet kezdeni. Ez egy viszonylag új gyógyszer, állítólag kevesebb hormonnal teletömve. Eddig nincs vele problémám. Semmiféle mellékhatás vagy egyebek.. 6-7 ezer között mozog az ára.
5/5 anonim válasza:
Novynettet szedek már kb. 1 éve. Nekem bevált.
Az orvos is hasra ütésre írta fel nekem, de hála az égnek semmilyen mellékhatása nem jött ki rajtam. Az árát is elfogadhatónak tartom. Szintén 6-7 ezer 3 hónapra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!