Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek a fiúkat eltaszítj...

Szerintetek a fiúkat eltaszítja ha egy nő mellén striák (hízási csíkok vannak)?

Figyelt kérdés

Félek mert még nem voltam fiúval testi kapcsolatban és tartok attól hogy ha meglássa hogy a mellemen találhatóak olyan csíkok akkor elutasít!!Mi a véleményetek! előre is köszi!

18/L

2009. okt. 26. 09:08
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem ha a fiúnak ezért nem fogsz tetszeni és elutasít, akkor az nem érdemel meg téged! Ha valaki igazán szeret valakit, akkor úgy fogadja el, ahogy van, minden hibájával együtt. Mert ugye egyikünk se tökéletes. Csak ilyen pasival feküdj le (főleg legelőször), aki valóban szeret.

Egyébként nekem a lábamon van 20 cm-es műtéti vágás és nagyon féltem, hogy majd a barátom mit fog szólni hozzá, még majdnem hogy sírva mondtam el neki, erre ő kinevetett, hogy ne butáskodjak már, neki úgy tetszek ahogy vagyok. És a többi párommal is u.így történt. Nem szenvedek hátrányt emiatt.

2009. okt. 26. 13:20
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen:) most megnyugtattál:)
2009. okt. 26. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!