Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » MIlyen márkában és hol lehet...

MIlyen márkában és hol lehet fekete színű tisztasági betétet kapni? Sok helyen kerestem (Rossmann, Dm, Müller), de sehol nem találtam.

Figyelt kérdés
2009. okt. 25. 21:07
 1/6 anonim ***** válasza:
2009. okt. 25. 21:14
 2/6 A kérdező kommentje:
Ezt már én is néztem, de ilyen márkát hol lehet kapni? Ilyenben sem találtam eddig feketét még:(
2009. okt. 25. 21:19
 3/6 anonim ***** válasza:
dm, rossmann carefree, libresse, esetleg tesco, auchan
2009. okt. 25. 21:21
 4/6 A kérdező kommentje:
szerintem libressben nem létezik. Tescoban tegnap néztem, ott sem volt:( Aki szokott ilyet venni, hol szerzi be? Azt én is tudom, hogy milyen boltok vannak, de ahol kapni is lehet....
2009. okt. 25. 21:25
 5/6 A kérdező kommentje:

Dm-ben találtam Jessa márkában (azt hiszem ez sajátmárkás terméke a DM-nek), hátha másnak is jól jön ez az info:)

A Bella márkát nem tudom hol lehet egyáltalán kapni, mert több helyen néztem, de sehol nem volt.

2009. okt. 26. 15:19
 6/6 anonim ***** válasza:
A dm-ben lehet kapni Jessa márkájút, rá van írva a hátoldalára kisbetűvel, hogy fekete. Na azt vettem meg -_-
2010. jan. 2. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!