Lassan egy éve menstruálok,mindig csak betétet használtam. Nyaraláskor próbáltam ki először, de még félig sem tettem fel,már fájt. Nem is mertem próbálkozni azután..Pedig szeretnék uszodába menni...Mi lehet a gond? 14/L
2009. okt. 25. 16:22
1/10 anonim válasza:
Addig próbáld ameddig nem sikerül. Pl. a legkisebbet kistükörrel ráérősen. Valószínűleg a szög nem jó, vagy nagyon izgulsz közben.
2009. okt. 25. 16:25
2/10 anonim válasza:
Nos,nekem úgy sikerült,hogy - természetesen mini tamponnal - mély levegőt vettem,nem gondoltam rá,hogy most mi lesz.Aztán egyik lábam a wc-n volt a másik a földön,és lassan felfelé és egyben picit hátrafelé toltam.Első két alkalommal nekem sem sikerült!Aztán már igen(:
Az,hogy sikerül-e a tampont feltenni attól is függ,mennyire van meg.Ha a vége felé vagy akkor már nem annyira nedves a hüvely,ezért is lehet nehéz feltenni.
A lényeg,hogy lazulj el,különben nem fog menni!
14,5/L
2009. okt. 25. 16:27
3/10 anonim válasza:
ne görcsölj, menni fog az! a legerősebb napokon próbálkozz, akkor könnyebben felmegy. ja és persze mini tamponnal.
amúgy a fürdés tamponnal sem ajánlott, a fertőzések miatt.
sok sikert.
2009. okt. 25. 16:27
4/10 anonim válasza:
ÉS akkor szerinted hogy úsznak, fürdenek, nyaralnak, pancsolnak a nők? jesszus.
2009. okt. 25. 16:30
5/10 anonim válasza:
Nekem úgy a legjobb, hogy félguggolásban helyezkedek el, mint amikor egy nyilvános wc fülé guggolsz!
És ne görcsölj, ami bement az ki is jön onnan :D
2009. okt. 25. 16:40
6/10 anonim válasza:
nem azt mondtam, hogy nem lehet úgy fürdeni, hanem hogy nem ajánlott!
2009. okt. 25. 16:50
7/10 anonim válasza:
Amit sokan nem tudnak, hogy a hüvely nem egyenesen hanem hátrafelé megy. A másik, hogy mikor próbálkozol, akkor picit nyomjál ugy, mintha pisilni akarnál, akkor ellazul a hüvelybemenet és könnyebb felhelyezni. Olyankor próbáld elöször, amikor elég erös a vérzés, mert az sikosit és könnyebb.
2009. okt. 25. 16:50
8/10 anonim válasza:
az a gond h görcsölsz. automata összeszorítod az izmaid amikor érzed h vmi "idegen" közeledik oda be. na erről kéne vhogy leállnod, és minden jólesz
2009. okt. 25. 17:27
9/10 anonim válasza:
ja ja lazulj el..szerintem a legkönnyebb póz : felteszed azt a lábad pl a kádra,amilyen kezes vagy és és mikor már feltetted a lábad nyúlj be a combod alá és úgy tedd fel a tampont..húú remélem érthető :) ha nem akkor szólj és megprübálom elmagyarázni másképpen
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!