Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Május vége óta nem jött meg...

Május vége óta nem jött meg normálisan. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Május 24-én jött meg utoljára rendesen. Utána csak július 10. fele lett újra valami, ami egy hétig tartó barnázást jelent. Mit csináljak? Egy ideig ráfogtam a melegre meg az érettségi miatti stresszre, de ez már nem nyugtat meg.. Ja, 4 éve menstruálok, és olyan 30-32 napra nagyjából be volt állva.18é

2013. aug. 4. 11:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Lehet nem volt peteérésed, és nem épült fel a szokásos vastagságú méhnyálkahártya. Akkor pedig nincs, ami leváljon és csak ilyen barna pecsételgető vérzés jelentkezik. Ez előfordul néha. Stressz esetén pláne 1-2 hónap teljesen kimaradhat. Nálunk a szigorlati időszak alatt sok lánynak nem jött meg ezen időszak alatt.

Petefészek ciszta is okozhatja, de ezt nőgyógyász tudja csak diagnosztizálni

( terhes nem lehetsz? sok kismama vérezget az első 2-3 hónapban ? )

2013. aug. 4. 11:36
 2/3 A kérdező kommentje:

köszönöm a választ!

terhes egészen biztos nem vagyok, szűzként:) petefészek cisztám meg már volt, ezért tettem fel a kérdést, attól félek most is...

2013. aug. 4. 12:06
 3/3 anonim válasza:

én is ugyan így vagyok :S májusban jött meg utoljára

juniusban semmi nem volt egyáltalán

tegnap óra pedig gyenge barnázásom volt :S

nagyon aggódom miért lehet :S

2013. aug. 6. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!