Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet még mindig a baj?...

Mi lehet még mindig a baj? (Hajhullás)

Figyelt kérdés
Kiderült mitől hullik a hajam már 3 hónapja arra megfelelő sampont és gélt használok plusz szedek külön erre való kapszulát 1 hónapja és még mindig hullik a hajam. Nem telt még el elég idő és amiatt lehetséges ez? Vagy nálam nem válnak be ezek a szerek?
2009. okt. 25. 10:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem tudom, h milyen jellegű volt a problémád, de nekem két dologtól szokott nagyon hullani a hajam. Az egyik az, mikor beköszönt a hidegebb idő, a másik pedig mikor már túl hosszú a hajam, és a hajhagymák nem bírják a súlyát.

2009. okt. 25. 11:16
 2/11 anonim ***** válasza:

Vérvételen voltál?Lehet gyulladás is pl:foról,petefészek,ciszta stb sokminden okozhat hajhullást

Nekem is nagyon hullik a hajam,és nekem se mullik el,és használok több mint fél éve rá hajszeszt,én majd most megyek orvoshoz vele.Csak előtte rendbe tetem a fogaimat,mert attól is hullhat ha már van egy gyulladt fogunk.Lehet hogy megint kiújult a visztám..Nem tudom

22/L

2009. okt. 25. 12:20
 3/11 A kérdező kommentje:

:( Sajnálom, remélem elmúlik majd!

Én is voltam már mindenhol, vérvétel, nőgyógyász, bőrgyógyász, hajgyógyász, endokrinológus, fogászat, fodrász és a végén elmentem egy másik hajgyógyászhoz, aki most kiderítette, hogy elvileg mi a bajom és arra használok 3 hónapja sampont és gélt meg 1 hónapja szedem a kapszulát és semmi, és persze előtte is 1 évig különböző hajhullás elleni szereket használtam már. Bár szerintem, amit most mondtak, hogy miért hullik arra 1 sima fodrász is rájött volna, mert szerintem észrevette volna mikor elmenem fodrászhoz meg is kérdeztem, hogy nem-e lát valamit a hajamon, amitől hullhat-e és azt mondta nem, persze azóta kialakulhatott, de akkor eleinte szerintem tuti, hogy nem attól hullott.

2009. okt. 25. 12:29
 4/11 anonim ***** válasza:

12:20-as vagyok,Bocsi csak most vettem észre hogy elirtam visztám=cisztám.

És mit mondott mitől hullik a hajad?

22/L

2009. okt. 25. 20:13
 5/11 A kérdező kommentje:
Zsíros korpa, és mivel zsíros nem hullott a korpa, de viszont nem zsírosodott a hajam vettem észre belőle semmit, érdekes...
2009. okt. 25. 20:16
 6/11 A kérdező kommentje:
nem vettem*
2009. okt. 25. 20:16
 7/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem egy inybenőtte betört foggyökér okozta a hajhullásomat,ami borzalmas méreteket öltött!!Kivésték a fogam(nem kívánom senkinek...),és mindez már több mint 2 hónapja,de még mindig hullik cefetül..szóval a rossz fog miatti hajhullás nem egyik napról a másikra szűnik..

2009. okt. 29. 16:54
 8/11 anonim ***** válasza:
basszus! van még hajad?????
2009. okt. 29. 20:13
 9/11 anonim ***** válasza:

Azért én még ide írnám a két fő " ludast" amely masszaív hajhullást okozhat és sokszor a vérkép alapján, melyet normál tartománynak ítélnek sem jelent semmi, és ezek elsőként a vashiány, mely a ferro vas és a folsav együttes pótlását igényli, valamint az androgen túlsulyt, mely ösztrogenhiánnyal van jelen, ezáltal olyan fázisban tartja a hagymákat, hogy azok nem növekednek, hanem szinte alszanak és ezáltal kihullanak.

Próbáld felvetni ezeket belgyógyásznak vajon mit mond rá.

Jobbulást kívánok.

2009. okt. 29. 22:36
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen mikroszkópos hajvizsgálaton voltál? aztán egy bizonyos Rougj Hair márkájú szereket adtak?

Nekem is nagyon hullott a hajam, én is voltam vele mindenhol, fogorvosnál háziorvosnál, bőrgyógyásznál, nőgyógyásznál, temészetgyógyásznál és ennél a hajvizsgálósnál is.

Mindegyik csak adta a receptet, hogy ilyen meg olyan szereket vegyek. Egyiktől se jöttem el úgy hogy el e költöttem volna min. 10.000-ret. A rendelés volt csak majdnem annyi. (megjegyzem azért voltam magánál mert az sztksok a környékünkön, mind anyit csináltak, hogy két kávé között fogadnak egy embert rám rám se nézett csak írt fel egy gyógyszert). Ja és utána mind a másikat hibáztatja, hogy ez meg ez hülyeséget írt fel. Meg hogy az övénél sokkal modernebb az ő sajátja.

Na mind1 a lényeg az, hogy nekem is azt mondták, hogy zsíros korpám van. Kaptam mindenféle kenegetőt tablettát, sampont, d nem használt.

Úgy döntöttem, ha úgyse használ, akkor hülye leszek kiadni annyi pénzt.

Miután abbahagytam és nem szedtem semmit, sima head and shoulders vagy babasamponnal mostam a hajam, csodák csodájára nem hullott annyira, peig előtte annyira hullott, hogy minden egyes hajmosásnál teljesen eldugította a lefolyót.

Szóval nekem az volt be, hogy nem haszaználtam semmit. Meg persze ne idegeskej. Ne gonolj rá rettegve, hogy úriste kopasz leszek. Én csak annyit csináltam a vége felé, hogy ha kihullik hordok parókát vagy varratok fel hajat. :)

2009. okt. 30. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!