Mi lehet még mindig a baj? (Hajhullás)

Szia!
Nem tudom, h milyen jellegű volt a problémád, de nekem két dologtól szokott nagyon hullani a hajam. Az egyik az, mikor beköszönt a hidegebb idő, a másik pedig mikor már túl hosszú a hajam, és a hajhagymák nem bírják a súlyát.

Vérvételen voltál?Lehet gyulladás is pl:foról,petefészek,ciszta stb sokminden okozhat hajhullást
Nekem is nagyon hullik a hajam,és nekem se mullik el,és használok több mint fél éve rá hajszeszt,én majd most megyek orvoshoz vele.Csak előtte rendbe tetem a fogaimat,mert attól is hullhat ha már van egy gyulladt fogunk.Lehet hogy megint kiújult a visztám..Nem tudom
22/L
:( Sajnálom, remélem elmúlik majd!
Én is voltam már mindenhol, vérvétel, nőgyógyász, bőrgyógyász, hajgyógyász, endokrinológus, fogászat, fodrász és a végén elmentem egy másik hajgyógyászhoz, aki most kiderítette, hogy elvileg mi a bajom és arra használok 3 hónapja sampont és gélt meg 1 hónapja szedem a kapszulát és semmi, és persze előtte is 1 évig különböző hajhullás elleni szereket használtam már. Bár szerintem, amit most mondtak, hogy miért hullik arra 1 sima fodrász is rájött volna, mert szerintem észrevette volna mikor elmenem fodrászhoz meg is kérdeztem, hogy nem-e lát valamit a hajamon, amitől hullhat-e és azt mondta nem, persze azóta kialakulhatott, de akkor eleinte szerintem tuti, hogy nem attól hullott.

12:20-as vagyok,Bocsi csak most vettem észre hogy elirtam visztám=cisztám.
És mit mondott mitől hullik a hajad?
22/L

Szia!
Nekem egy inybenőtte betört foggyökér okozta a hajhullásomat,ami borzalmas méreteket öltött!!Kivésték a fogam(nem kívánom senkinek...),és mindez már több mint 2 hónapja,de még mindig hullik cefetül..szóval a rossz fog miatti hajhullás nem egyik napról a másikra szűnik..

Azért én még ide írnám a két fő " ludast" amely masszaív hajhullást okozhat és sokszor a vérkép alapján, melyet normál tartománynak ítélnek sem jelent semmi, és ezek elsőként a vashiány, mely a ferro vas és a folsav együttes pótlását igényli, valamint az androgen túlsulyt, mely ösztrogenhiánnyal van jelen, ezáltal olyan fázisban tartja a hagymákat, hogy azok nem növekednek, hanem szinte alszanak és ezáltal kihullanak.
Próbáld felvetni ezeket belgyógyásznak vajon mit mond rá.
Jobbulást kívánok.

Ilyen mikroszkópos hajvizsgálaton voltál? aztán egy bizonyos Rougj Hair márkájú szereket adtak?
Nekem is nagyon hullott a hajam, én is voltam vele mindenhol, fogorvosnál háziorvosnál, bőrgyógyásznál, nőgyógyásznál, temészetgyógyásznál és ennél a hajvizsgálósnál is.
Mindegyik csak adta a receptet, hogy ilyen meg olyan szereket vegyek. Egyiktől se jöttem el úgy hogy el e költöttem volna min. 10.000-ret. A rendelés volt csak majdnem annyi. (megjegyzem azért voltam magánál mert az sztksok a környékünkön, mind anyit csináltak, hogy két kávé között fogadnak egy embert rám rám se nézett csak írt fel egy gyógyszert). Ja és utána mind a másikat hibáztatja, hogy ez meg ez hülyeséget írt fel. Meg hogy az övénél sokkal modernebb az ő sajátja.
Na mind1 a lényeg az, hogy nekem is azt mondták, hogy zsíros korpám van. Kaptam mindenféle kenegetőt tablettát, sampont, d nem használt.
Úgy döntöttem, ha úgyse használ, akkor hülye leszek kiadni annyi pénzt.
Miután abbahagytam és nem szedtem semmit, sima head and shoulders vagy babasamponnal mostam a hajam, csodák csodájára nem hullott annyira, peig előtte annyira hullott, hogy minden egyes hajmosásnál teljesen eldugította a lefolyót.
Szóval nekem az volt be, hogy nem haszaználtam semmit. Meg persze ne idegeskej. Ne gonolj rá rettegve, hogy úriste kopasz leszek. Én csak annyit csináltam a vége felé, hogy ha kihullik hordok parókát vagy varratok fel hajat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!