A hüvelyemnél találtam valami kis kinövés szerűséget, úgy néz ki mint egy pattanás, fehér színű. Pattanás vagy szemölcs? Vagy mi lehet ez?
Ma tusolás közben éreztem valami kiemelkedést, megnéztem tükörben, és valami fehér színű kis "kinövést" találtam (vagy nem is tudom mi a legjobb szó rá). Félek hogy szemölcs lehet. Nem fáj, nem ég, semmi tünet. A tegnap esti fürdésnél még nem volt, vagy csak nem vettem észre.
Nemi életet élek, csak a párommal voltam együtt, pont tegnap este is szeretkeztünk, de neki nincs semmilyen fertőzése, betegsége, szemölcse, legalábbis nem tudunk róla.
Tudom hogy látatlanban így senki nem tudja megmondani, de tanácsokat várok, hátha valakinek volt ilyenje.
Vagy menjek azonnal nőgyógyászhoz? Vagy bőrgyógyászhoz? Azt sem tudom kihez forduljak.
Esetleg ha szemölcs, akkor a patikában nem tudnék kapni valamit ami lefagyassza, vagy amitől elmúlik? Ha orvoshoz megyek ő mit csinál vele, leégeti? Szóval a lényeg, hogy fájdalmas? Félek.
Lehet, hogy tényleg pattanás. Nem kell sehova rohanni azonnal, csak mondjuk jövő héten, ha nem múlik el. Ha pattanás, addigra elmúlik.
Amíg nem tudod, mi az, ne kenj rá semmit, patikai szert se.
És ne fantáziálj arról, hogy a doki mit csinál. Nyilván először kapsz rá gyógyszert/ecsetelőt, de lehet, hogy pár nap alatt elmúlik, ha pattanás. Amúgy nődokihoz menj.
Szerintem is pattanás.
Ezzel nem kell orvoshoz menned, legfeljebb ha nem múlik el 1-2 héten belül.
Űgy igaz, ahogy mondtad, a szemölcs nem fáj.
Ez pati lesz, ami majd elmúlik. (kifakad).
Nem kell ezért orvoshoz rohannod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!