Begörcsölt a vesém, mit tegyek?
Rendben akkor leírom mi bajod lehet a teljesség igénye nélkül:
- Cholelithiasis
- Irritábilis bél szindróma
- Vesegörcs
- Lágyéksérv
- A régióban ugyanakkor számos vékonybélkacs is található, ezek gázossága, feszülése szintén okozhat ilyen panaszokat
- torziós petefészek
- aorta anerizma
- vakbélgyulladás
- banális szélgörcs
- acut pancreatitis
- húgyuti gyulladás
- endometriózis
- mióma
- méhgyulladás
- féregnyúlvány gyulladés
- mérgezés
- peritonitis
- légúti hurutokhoz, fertőző betegségekhez, pszichés problémákhoz társuló hasi fájdalom
- atípusos acut miocardialis infarctus
- baktérium és vírusfertőzés okozta gastroenteritis
- gyomorfekély
- epevezeték elzáródás
- méhen kívüli terhesség
kedves 14:46
a felsorolásodból kihagytad az AGYtífuszt!
Szia! Tartsd melegen a derekad, mert a melegben kitágulnak az erek és megszűnik, vagy legalábbis csökken a görcs. Sajnos nekem gyakran fáj a vesém, szerintem a legjobb módszer a melegen tartás.
Tegyél fel vesemelegítőt (de ne a pamutot, az ilyenkor nem ér semmit, hanem a gyapjút, igaz, hogy az vastagabb és látszik, hogy rajtad van, de használ) vagy ha az nincs, akkor kösd be egy pléddel.
Én szinte minden éjjel vesemelegítőben alszom, sőt ha otthon vagyok pl.: hétvégén akkor is gyakran felteszem.
Próbáld ki, ez a legjobb természetes módszer. (Igaz, hogy a párom eleinte furcsán nézett, hogy állandóan vesemelegítőben vagyok, de manapság, ha otthon vagyunk és nincs rajtam már ő mondja, hogy tedd fel a melegítőt, vagy kösd be a derekad mert meg fog fájdulni a veséd.)
Meglátod, hogy sokkal komfortosabb érzés, és nem kell azon izgulnod, hogy melyik pillanatban görcsölsz be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!