Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Begörcsölt a vesém, mit tegyek?

Begörcsölt a vesém, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sokáig nem tudtam pisilni, mert hosszú úton voltam helyközi buszal. Mikor végre leszálltam és találtam egy wc-t nagyon fájt a pisilés és azóta alig tudok menni, fáj nagyon a vesém és csípődik lent. 22/L Köszi előre is.

2013. aug. 1. 14:26
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Felhívom a házi dokimat, megkérdezem, hogy mit csináljak.
2013. aug. 1. 14:45
 12/22 anonim ***** válasza:

Rendben akkor leírom mi bajod lehet a teljesség igénye nélkül:

- Cholelithiasis

- Irritábilis bél szindróma

- Vesegörcs

- Lágyéksérv

- A régióban ugyanakkor számos vékonybélkacs is található, ezek gázossága, feszülése szintén okozhat ilyen panaszokat

- torziós petefészek

- aorta anerizma

- vakbélgyulladás

- banális szélgörcs

- acut pancreatitis

- húgyuti gyulladás

- endometriózis

- mióma

- méhgyulladás

- féregnyúlvány gyulladés

- mérgezés

- peritonitis

- légúti hurutokhoz, fertőző betegségekhez, pszichés problémákhoz társuló hasi fájdalom

- atípusos acut miocardialis infarctus

- baktérium és vírusfertőzés okozta gastroenteritis

- gyomorfekély

- epevezeték elzáródás

- méhen kívüli terhesség

2013. aug. 1. 14:46
 13/22 A kérdező kommentje:
Felhívtam az orvosomat. Azt mondta, hogy sokáig tartottam vissza, semmi bajom, csak a hugyhólyag hirtelen ürült ki, de ha nem múlik el holnapig menjek el egy dokihoz.
2013. aug. 1. 15:00
 14/22 anonim ***** válasza:
Tökéletesen egyetértek az orvosoddal!
2013. aug. 1. 18:23
 15/22 anonim ***** válasza:

kedves 14:46

a felsorolásodból kihagytad az AGYtífuszt!

2013. aug. 2. 08:46
 16/22 A kérdező kommentje:
14:46 nem vette figyelembe, hogy direkt kihangsúlyoztam, hogy a pisilés visszatartása miatt milyen bajom lehet. Na m1. Te meg ne itt trollkodj, te biztos az élet minden területén tisztában vagy mindennel, sőt olyan tájékozott vagy, hogy a világon semmit nem kell tanulnod. Gratulálok, te vagy az egyetlen a több, mint 7 milliárd emberből.
2013. aug. 2. 11:43
 17/22 anonim válasza:

Szia! Tartsd melegen a derekad, mert a melegben kitágulnak az erek és megszűnik, vagy legalábbis csökken a görcs. Sajnos nekem gyakran fáj a vesém, szerintem a legjobb módszer a melegen tartás.

Tegyél fel vesemelegítőt (de ne a pamutot, az ilyenkor nem ér semmit, hanem a gyapjút, igaz, hogy az vastagabb és látszik, hogy rajtad van, de használ) vagy ha az nincs, akkor kösd be egy pléddel.

Én szinte minden éjjel vesemelegítőben alszom, sőt ha otthon vagyok pl.: hétvégén akkor is gyakran felteszem.

Próbáld ki, ez a legjobb természetes módszer. (Igaz, hogy a párom eleinte furcsán nézett, hogy állandóan vesemelegítőben vagyok, de manapság, ha otthon vagyunk és nincs rajtam már ő mondja, hogy tedd fel a melegítőt, vagy kösd be a derekad mert meg fog fájdulni a veséd.)

Meglátod, hogy sokkal komfortosabb érzés, és nem kell azon izgulnod, hogy melyik pillanatban görcsölsz be.

2013. aug. 22. 10:37
 18/22 A kérdező kommentje:
Szia, köszi a tanácsot. Aktiális, mert megint megtörtént. :(
2013. aug. 22. 17:53
 19/22 anonim válasza:
Te szegény :/ Használ valamit a melegítés? Hogy oldottad meg? Remélem jobban leszel!
2013. aug. 22. 18:27
 20/22 A kérdező kommentje:
Forró vizes palack a lábam közé. Köszönöm szépen, aranyos vagy nagyon. :)
2013. aug. 22. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!