Szerintetek terhes lehet?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel párszor csináltuk gumi nélkül, persze sose mentem el benne. Kb 3-4 hete egy "csomót"/"puplit" tapogatott ki a hasában kb köldöktájékban ami mozog, persze csak ha nyomkodja. Terhes lehet?2013. júl. 31. 23:15
1/5 anonim válasza:
az előváladékban is lehetnek spermiumok. használj a szex alatt végig gumit, vagy a barátnőd szedjen gyógyszert (én a gumit és a tablettát együtt ajánlom.) a barátnőd pedig menjen el nőgyógyászhoz.
2/5 seeway0 válasza:
Gyógyszer + Gumit kicsit túlzásnak érzem.
És amúgy mi lenne, ha tesztet vennétek, vagy nőgyógyászhoz mentek? Nem értem ez hogy lehet kérdés itt...
3/5 anonim válasza:
Ahogy az első írja, lehetséges.
Csináljon holnap egy terhességi tesztet.
4/5 anonim válasza:
Szerintem a barátnőd a Loch Ness-i szörny.
Ennek a véleménynek van bármi hatása a barátnődre?
Akkor a terhességéről alkotott véleményemnek miért lenne hatása a terhesség meglétére illetve hiányára?
Menjen el nőgyógyászhoz.
5/5 anonim válasza:
nekem a Nyolcadik utas a halál ugrott be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!