Holnaptól elkezdhetem szedni a fogamzásgátlót vagy várjam meg míg elmúlik a menstruációm?
Figyelt kérdés
Ma voltam nőgyógyásznál, mivel ma 17.napja, hogy menstruálok. 10 napig csak barnás váladék volt, kis vérrel, 11.naptól rendesen véreztem, de nem az a normális volt, mint ami szokott, hanem hol kevesebb, hol több mennyiség. Holnap kellene elmúlnia, mivel 7 napig szokott tartani. Az orvos azért írta fel a fogamzásgátlót, hogy beálljon a menszeszem 20 évesen és elmúljon most. Nincs barátom, és mégis felírta. Még soha nem szedtem ilyet és nem tudom, hogy most mikor kezdjem el bevenni az elsőt. Valaki segítene, és elmagyarázná hogyan kell szedni és én mikor kezdhetem el?2013. júl. 31. 16:30
1/2 anonim válasza:
Ilyen problémára nem fogamzáasgátlót kellene adni. Keress egy normális orvost.
2/2 anonim válasza:
én nem értem az orvosok miért írnak fel fogamzásgátlót menstruáció zavarra. ha szedek a gyógyszert nincs peteérésed vagyis menstruálni sem tudsz. a menstruáció ugyanis az elhalt nem megtermékenyített petesejt és a méhfajon kialakult réteg leválása, miután nem történik beágyazódás. (terhesség)
ha bogyót szedsz csak megvonásos vérzésed van a 7 napos szünetben. annak semmmi köze a menstruációhoz és ha abbahagyod a gyógyszert attól mégjobban megzavarodhat a szervezeted mert már nem kapja azokat a hormonokat. na mind1...bizzunk benne h az orvosod tudja mit csinál. a gyógyszert akkor kell elkezdeni amikor megjön a menstruációd....vagyis meg kell várnod a következőt és annak az első napján kell bevenni az első bogyót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!