Vajon mitől van ez? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Na szóval 15 éves vagyok és kb. 13 évesen jött meg először. Az elmúlt 2 évben rendszeres volt és most már 5. napja hogy késik? Mitől lehet ez? Nem voltam még fiúval. Kérlek segítsetek. :(2009. okt. 23. 20:39
1/4 anonim 

válasza:

Először is nyugodj meg. Nekem 7 évig szinte mindig napra pontosan jött meg,nem viccelek, megjött 12 évesen,a következő honapban kimaradt és utána 7 évig teljesen rendszeres ciklusaim voltak.Aztán felfáztam,és késett 2 hetet. De okozhatja stressz,front,egyszerüen bármi. Az emberi test nem óramű pontossággal müködik,5 nap késéssel is szerencsésnek mondhatod magad,van akinek teljes káosz a ciklusa.Nincs miért aggodnod,előfordul minden nővel ilyen
2/4 A kérdező kommentje:
Húú nagyon köszi! Most megnyugtattál! Anya is mondta hogy lehet felfáztam vagy vagy hormonzavar de így már nyugodtabb vagyok hogy 2-en is ugyanazt mondták! Köszönöm!:)
2009. okt. 23. 20:51
3/4 anonim 

válasza:

nekem 15 napja késik.:S
a terhesség kizárva,de mondjuk már görcsölök.
Fiatal vagy szóval még lehet rendszertelen:) Ne félj!
Mert attól még jobban késhet :)
Én se félek:D Méég:D
16/L
4/4 anonim 

válasza:

első vagyok: örülök,hogy megnyugodtál:) nekem ebben a honapban 3 nappal előbb jött meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!