14 (és fél) éves vagyok, és még nem menstruálok. Anyum szerint ez nem túl jó, és ha betöltöm a 15öt és még mindig nem jön meg elvisz dokihoz. De szerintem ez nem baj. Szerintetek?
Figyelt kérdés
2013. júl. 29. 16:47
1/8 anonim válasza:
Tudtommal 16 éves korig kell megjönnie, de nem árt, ha lát a doki :)
2/8 anonim válasza:
hát vannak akik 16 évesen kezdenek el, de szerintem jobb ha megnézitek.
A nagy átlag 11-14 évesen kora között már túlesik rajta.
Lehetnek gondok is és azért nem jön... ha az orvos is azt mondja, hogy nincs bajod akkor te későn érő típus vagy.
3/8 anonim válasza:
Olyan is van hogy csak 18 évesen jön meg, de a doki semmiképp sem árthat :)
4/8 anonim válasza:
Azért ez már bajnak számít, mert 15 évesen kellene már vérezed, édes lányom. Mindenképpen orvost.
6/8 anonim válasza:
16 éves korodig kéne megjönni az első menstruációdnak, de tényleg az a legbiztosabb, amit az orvos mond!
7/8 anonim válasza:
Nem igaz, hogy már kellene!
17 éves kor elött meg se vizsgálnak, mert addig kellene kb megjönnie. Szóval nyugi.
8/8 anonim válasza:
17 éves korodig kellene megjönnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!