Miért utálnak menstruálni a nők?
Nos.
A menstruáció előtti héten ideges vagyok, amit a hormonokra fogok, de bizonyítani nem tudom.
Amikor megjön a menstruáció, görcsölni kezdek. Fáj a hasam, van, hogy hányingerem van. Nem esik jól a hideg, attól csak rosszabb lesz. A normál esetben jó nadrágok, szoknyák erősen szorítani kezdenek, úgyhogy ilyenkor a női ruha a legjobb viselet, bár télen mégsem jó, mert fázom. Ez azért van, mert a szervezetem vizet tart vissza, és puffadok. Régebben ilyenkor megnőtt az étvágyam, de egy idő óta nem nő ilyenkor, hanem csökken. Mindezek nélkül egészen kellemesek lennének ezek a napok, bár az sem kellemes, amikor átázom.
pl. Ezt nem lehet megérteni, ezt át kell élni.. :D
Látjátok, ahogy ti is gondoljátok és írtátok is, ezért is jobb lehet egy női orvos, mert ő ugyanazt át is éli amit mi és nem kell magyarázgatni, hogy az milyen is.
Ugyenez vonatkozik a szégyenkezésre is.
Neked mennyire szokott fájni, utolsó?
És a kedélyállapotod?
Vagy te szeretsz menstruálni?
En konkretan a földön fekve sirok neha, annyira görcsölös tipus vagyok. Illetve a no szex dolog is megvisel elegge es persze a menstruacio alatt kivanom a legeslegjobban. Meg tenyleg mindig a legrosszabbkor, nyaralas, kemeny nap a meloban, fontos vizsga, szexhetvege es meg sorolhatnam.
Nalam a higienia nem nagy problema. Cserelem becsülettel a kis tamponokat, nedves törlöt hurcibalok magammal, reggel este zuhanyzom. A fajdalom es a szexmentesseg az naaagyon rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!