Lehet valami bajom, ha nem hordok bugyit?
Figyelt kérdés
Nem bírom elviselni a bugyikat magamon.
Se a tangát,se a francia bugyikat,már mindegyiket próbáltam.
Természetesen amikor menstruálok akkor magamra erőltetek egy francia bugyit betéttel ,mert akkor nem fáj a csiklóm.
Amúgy azért nem bírom elviselni a bugyikat mert mindegyikbe fáj a csiklóm és állandóan birizgálja.
2013. júl. 29. 09:09
1/9 anonim válasza:
az nagyon sexi,ha egy lányon nincs bugyó !
2/9 anonim válasza:
Hát nem túl higiénikus a folyásod is a nadrágra megy stb.... könnyebben kaphatsz is el fertőzést igy. Ennyire kilóg a csiklód hogy ez gondot okoz? Elvileg a kis ajkaknak védenie kéne....
3/9 A kérdező kommentje:
Nem lóg ki,csak szerintem ennyire érzékeny.
Babapuncim van,tehát még azt sem lehet mondani,hogy saláta punci és kilóg és akkor azért dörzsöli.
2013. júl. 29. 09:20
4/9 A kérdező kommentje:
Elég kicsi puncim van,meg úgy minden olyan kicsi a kisajkaim is meg a nagyajkaim is.
2013. júl. 29. 09:21
5/9 anonim válasza:
Ha nem lóg ki nem zavarhatja. Ez tuti. Ha sok privire vágysz nem ide kellett volna irni, bár mintlátjuk ezt is megtalálják a kiéhezett fiukák.
6/9 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem vágyok sok privátra.
2013. júl. 29. 09:23
7/9 anonim válasza:
Ez elég kellemetlen lehet! Ja meg a nadrágaidat is gyakrabban kell mosnod és nem lenne túl kellemes sem ha valami miatt korházba kerűlnél...! Én nem tudnék bugyi nélkül mászkálni, persze tudom, hogy nem a te hibád. Vagy esetleg használj tisztasági betétet, hátha úgy jobb lesz!
Üdv!:)
8/9 anonim válasza:
Ha nadrág van rajtad akkor nem baj.
9/9 anonim válasza:
Mint férfi azt mondom hogy szexi ha egy nőn nincs fehérnemű. De akkor nagyon figyelni kell a higiéniára. Úgy leülni hogy a szoknya mindig alattad legyen, nehogy valami hozzáérjen mert könnyű fertőzéseket összeszedni. És a telet hogy éled túl bugyi nélkül? Mi van rajtad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!