Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért lett jelentősen kevesebb...

Miért lett jelentősen kevesebb a mensim?

Figyelt kérdés
kb 5 éve mentruálok, eleinte az első napokban kb óránként-kétóránként 1 betétet televéreztem, éjjel ugyan nem ébredtem fel és cseréltem ki, de reggelre az a betét is "tele volt" és a végén lévő barnázással kb 5-6 napig tartott. most meg alig valami, már több hónapja és mindennel együtt csak 3-4 nap. egy betétet sem vérzek össze rendesen, alig jön valami kis vér, éjjel pedig semmi. nagyon görcsölök az első napon, flectort szoktam bevenni rá, de azt már 1 éve kb, szóval nem hinném hogy a gyógyszer miatt. amúgy a mensim nem rendszeres, minden hónapban megjön, de teljesen változékony, hogy melyik napon. fogamzásgátlót nem szedek, sosem szedtem, terhes biztosan nem vagyok. fertőzés jeleit nem vettem észre. mitől lehet? előre is köszönöm
2009. okt. 23. 09:30
 1/2 anonim válasza:
El kellene menni nőgyógyászhoz. A vér mennyisége változó, van, hogy nekem is kevesebb. A görcs is jelentkezik nálam is. Szerintem amúgy semmi nem lehet, de érdemes megnézetni.
2009. okt. 23. 13:12
 2/2 anonim ***** válasza:

én ugyanígy vagyok de a nőgyógyász aztmondta h csak azért mert még fiatal vagyok igaz nekem még csak 3éve jött meg..

15/L

2009. nov. 21. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!