2 napja szúr a bal bordám alatt belül a szívem környékén ( nem a májamnál) néha olyan mozgásra vagy a levegőt ha kifújom mitől lehet ez?
Bordaközi ideg fájhat ilyen szúró jelleggel, ami légzéssel változik. Nincs rossz tartásod, gerincferdülésed?
nyújtó gyakorlatok végzése segíthet illetve a rendszeres hátúszás.
/ a máj jobb oldalon van, a bal bordaív alatt tömör szervünkként a lép helyezkedik el/
A májjal akkor nagyot tévedtem... Viszont tornáztam és még mindig enyhén szúr és azt vettem észre ha kihúzom magam akkor jobb. És azt vettem észre hogy a hónaaljamtól a kulcscsontom alatti rész ha megnyomom fáj úgy mint amikor "izomlázunk" van. Tbc-s vagyok és eléggé aggódom hogy nem-e ehhez van köze ' éve mérgezem magam a gyógyszerekkel de azzal nyugtatom magam hogy azt mondják a tüdő nem fájhat Szóvl nem tudom várok még egy kicsit aztán ha nem múlik vagy rosszabb lesz elmegyek az ügyeletre
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!