Egy 14 éves lánynak már kialakul a szexualitása?
Érdekes. Ha egy hetero azt állítja, hogy mindig is tisztában volt vele, hogy a másik nemhez vonzódik, az oké. Ha viszont egy homoszexuális mondja, hogy mindig is a saját neméhez vonzódott, akkor sokan azt mondják, hogy mitől olyan biztos benne, ha még nem próbálta ki más neművel vagy majd idővel talán találkozik mégis egy ellentétes neművel. Én leszbikus vagyok, és már kicsi koromban tudtam, hogy engem teljes mértékben csak a lányok érdekelnek.
Nem vitatkozásképp, csak leírtam az észrevételemet. Szerintem ez már alapból benne van az emberben, nem kialakul.
De bizony választják. Nem állatok vagyunk, h ne tudjunk dönteni és uralkodni a testünk felett, hanem emberek.
A test legtöbb kívánságai ösztönökből tevődnek össze, és minden ember attól függően, h mit akar, és minek akar engedni az alapján cselekszik. Minden csak is attól függ, h hogyan akarunk dönteni, és milyen döntéseket hozunk meg...ez nem csak erre a témára vonatkozik. Amik ezeken felül vannak már csak kifogások, bemesélések, akarat gyengeségek, félelmek, önbizalom hiányok, szeretetlenségek stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!