Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon viszketek ott lennt,...

Zsófi32123123 kérdése:

Nagyon viszketek ott lennt, és félek hogy hüvely gombám van, nem tudom pontosan mik a tünetei annak, d nem tudom mi mástól lehetne még ez. Szerintetek?

Figyelt kérdés
2013. júl. 25. 12:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Még hogy nem igaz, hogy Canesten után nem tudnak értékelhető kenetet venni? Kérdezz meg egy nőgyógyászt! Kenetet tudnak venni, a tenyésztést meg tudják csinálni, csak fog pontos eredményt adni.

De mindegy, végül is én ezen már átmentem, biztos az orvosok hülyék, akik ezt mondták!

2013. júl. 25. 14:13
 12/22 anonim ***** válasza:
19%

Nyugodtan kipróbálhatod a Canestent, valószínűleg segíteni fog.

Nekem orvos tanácsolta!

2013. júl. 25. 14:18
 13/22 anonim ***** válasza:

Gondolom utolsó azért tanácsolta az orvos, mert a tüneteid gombás fertőzésre utaltak. De a kérdezőt még orvos sem látta!

Hagyjuk már ezt a vegyen Canestent dolgot és inkább menjen orvoshoz!

2013. júl. 25. 14:41
 14/22 anonim ***** válasza:
10%
Nekem is az orvosom tanácsolta telefonon a Canestent, amikor szabin volt!
2013. júl. 25. 15:06
 15/22 anonim ***** válasza:
80%

Akkor elmesélek egy saját tapasztalatot a Canestennel.

Én mindig orvoshoz megyek, ha bajom van. Soha nem szoktam magamat otthon kezelgetni.

Viszont vidéki vagyok és nálunk pénteken csak délig van nőgyógyászat. És egyszer pont péntek délutánra kezdtem el érezni a gombás fertőzésre utaló tüneteket, de ugye patika az 4-ig nyitva van, vettem Canestent. Használtam péntek, szombat, vasárnap. Hétfőre hurrá, örültem, hogy minden rendben, mire keddre olyan vizenyős folyásom lett, mint aki bepisilt. Elmentem a nőgyógyászatra, mire megkérdezte a nőgyógyász, hogy honnan a fenéből gondoltam én, hogy nekem ilyen gombás fertőzésem van, hogy vettem Canestent, hisz nyilván nem ilyen fertőzésem van. Elmondtam a szitut, hogy miért is volt. Vett kenetet, elküldték tenyésztésre és mikor megjött az eredmény (hozzáteszem a doki előre szólt, hogy valószínűleg ez így fog lenni), nem volt értékelhető a tenyésztés. De tünetek alapján kezelt az orvos egy szájon át szedhető gyógyszerrel és akkor rendbe jöttem.

Úgyhogy ha valaki nem akar egy felesleges kört futni, akkor inkább menjen orvoshoz és ha az mondja, hogy oké a Canesten, akkor használja. De amúgy meg nem olyan jó az ám mindenkinek. Csak ha pontosan olyan kórokozóval van dolga, amire a Canestent kitalálták. De ha nem olyan, vagy nem csak olyan, akkor meg úgyis orvoshoz fog kerülni...szóval ennyi.

2013. júl. 25. 15:16
 16/22 anonim ***** válasza:

Orvos utasítása nélkül nem szabad Canestent használni.

nőgyógy. asszisztens

2013. júl. 26. 17:22
 17/22 anonim ***** válasza:
Sokan azt hiszik, hogy a vény nélkül kapható gyógyszereket lehet nyakra főre használni orvosi ellenőrzés nélkül.
2013. júl. 26. 17:37
 18/22 anonim ***** válasza:
19%
A Canesten nekem megoldotta problémámat, azóta sincs.
2013. júl. 27. 08:44
 19/22 anonim ***** válasza:

Persze, hogy lehet találni "saját tapasztalatot" ami nem jó a Canestenről, de én pl. egyszer kaptam olyan fertőzést nőgyógyásznál, hogy hónapokig tartott a kikezelése.

Mégsem azt a következtetést kellene levonni ebből, hogy a nőgyógyászt kerülni kell!!!

Amúgy a Canesten nekem is jó volt, megszüntette a hüvely gombámat.

2013. júl. 27. 10:36
 20/22 anonim ***** válasza:

A Canesten csak és kizárólag gombás fertőzésre jó. És ott sem az összes fajtára.

Úgyhogy akik annyira agyondicsérik és ajánlják mindenkinek, akkor azok olvasgassanak, hogy mennyi hüvelyi fertőzés létezik még:

[link]

2013. júl. 27. 11:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!