Milyen betegség, fertőzés lehet ez?
Figyelt kérdés
A hüvelyem körül viszketõ érzés lépett fel, elõször azt hittem, hogy csak a szõrfazonváltás miatt van, hogy még szokatlan. Tegnap este szeretkeztünk a párommal és észrevettük, hogy apró piros pöttyök vannak a makkján. Megnéztünk engem is és nálam valami fehér folt volt a hüvelyem bejáratánál. Elõször nem voltam elég tág, a közözülés fájt, de nem tũnt fel, mert általában aktus után fájni szokott. Olvastam valami gombás fertõzésrõl, de nálam nincs se túrószerũ folyás, se égõ viszketés.De a fehér folt még ott van. Jövõ hétig nem tudok elmenni orvoshoz a munkám miatt. Nagyon félek, hogy valami komoly dolog, még sosem fordult elõ velem ilyesmi.Tudnátok segíteni? ez gombás fertõzés vagy valami más? Félek nõdokihoz menni, de persze el fogok menni. Mit fog velem csinálni? Párom is elmenjen orvoshoz?Egy éve vagyunk együtt és fogamzásgátlót szedek. Kérlek segítsetek! köszönöm szépen :)2013. júl. 25. 09:12
1/6 anonim válasza:
Igen, jobb ha mindketten orvoshoz mentek.
2/6 anonim válasza:
Szerintem hüvelygyulladás. Mekkora a fehér folt? Mert lehet herpes is, ha pici (borsónyi), hólyagos. Kenegesd addig is meleg kamillafőzettel!
3/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom megállapítani, hogy sok pici fehér pötty, vagy egy nagy egybefüggõ folt, este jön a párom és nézi meg. De az egész nyílást elfedi.
Páromnak mi lehet a baja? tudjuk házilag kezelni neki amíg el tud menni orvoshoz?
2013. júl. 25. 10:11
4/6 anonim válasza:
Ezeket nem lehet házilag kezelni.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
2013. júl. 25. 11:21
6/6 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés.
ez mitõl alakulhatott ki? mindketten ápoltak vagyunk, és odafigyelünk magunkra.
2013. júl. 25. 11:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!