Menzesz után sötétbarna folyást mi okozhatja? Most már egy jó ideje van ilyen.
Figyelt kérdés
lehet-e kapcsolatban azzal, hogy emésztési problémáim vannak?2008. jún. 26. 16:39
1/5 anonim válasza:
Még akár azzal is lehet kapcsolatban, de szerintem eléggé normális. Nekem is van.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! De nekem régebben nem volt..:(
2008. jún. 26. 19:13
3/5 anonim válasza:
Mióta menstruálsz? Ha nem régóta (pár hónapja) akkor azért nem volt eddig barna folyásod. Minden nőnek van elötte/utána (egyénfüggő) barna folyása. Ne aggódj. Nincsen semmi bajod. Nekem is szokott lenni pár napig mensi után. Nincs semmilyen betegséget ez csak a menzesszel jár! Ne aggódj :)
4/5 anonim válasza:
Előző válaszoló vagyok.
Visszatérve arra a kérdésre, hogy mióta menstruálsz. Ha már felnőtt nő vagy és jó pár éve már van havid és még csak most jött el akkor sincs semmi baj. (Picit hazudtam amikor minden nőnek van) Ne harizz, tévedtem. Nem minden nőnek van, de a 90%-ának igen. És tényleg nincs miért aggódnod :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, most már nyugodtabb vagyok. 21 éves vagyok egyébként és úgy hét éve van menzeszem, és azért agódtam mert korában "szimpla" vérzés volt.
2008. jún. 26. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!