Most mire gondoljak, mi bajom lehet?
Figyelt kérdés
Nőgyógyászati vizsgálat után nem mutattak ki sem bakteriális sem gombás fertőzést. Tenyésztést is csináltak, az is negatív. annyit mondott hogy magas a fehérvérsejtem ami egy gyulladásra utal de már gyógyulóban van. Tünetem nincsenek. Korábban sűrű, darabos folyás, érzékeny aktus közben. más nem. Azt mondta a doktornő hogy a következő vizsgálatnál még elvégez 3 tesztet, ezeket már nemi úton terjedő betegségekre, a pontos betegségeket nem mondta, csak azt hogy nehéz őket kimutatni mert tünetmentesek. Hüvelyváladékból lehet egyáltalán fehérvérsejt számot kimutatni?2013. júl. 24. 11:34
1/3 anonim válasza:
Hát jobb esetben nem. Azt vérből szokták.
De pontosan milyen tünetekkel mentél el a dokihoz? Nem lehet, hogy trichomoniásis-ra gondolt a doktornő?
2/3 A kérdező kommentje:
Korábban a barátom kiütéses lett, azt gondoltuk gomba, canestentől elmúlt neki. Nálam nem volt sem kiütés sem viszketés csak sűrű, darabos folyás és érzékeny volt együttlétek során. Caneseten duo-t használtam, és már nincs tünetem. dokinő sem találta semmi fertőzésre utaló jelet, a tenyésztés sem mutatott semmit csak azt hogy magas a fehérvérsejt számom. BÁr nem értem hogy kenetből hogy tud lehet fehérvérsejtet kimutatni. aztán javasolta hogy csinálna még 3 vizsgálatot ha később bemegyek, szintén mintavétel után. ezekre mondta hogy tünetmentes betegségek de szexuális úton terjedők. 6 éve vagyok a barátommal és ezalatt nem voltunk más partnerrel.
2013. júl. 24. 12:27
3/3 anonim válasza:
A kenetben mikroszkóp alatt láthatók a fehérvérsejtek,amik amúgy is találhatók benne,de gyulladás esetén több van. STD betegségeknek hívják ezeket,utána tudsz nézni a neten is,de messze nem biztos még,h ez van nálatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!