Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet valahol kertvárosban...

Lehet valahol kertvárosban applikátoros tampont venni? Ha igen, hol és mennyiért? Akinek van tapasztalata, az írja le nekem!

Figyelt kérdés
Hogy kell felhelyezni? Melyik a legjobb márka?
2013. júl. 23. 16:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Itt nálunk úgy tudom, hogy nem lehet kapni. Mikor kint voltam Amerikában egyszer vettem, csak kíváncsiságból, de nekem nagyon nem jött be. Nem érzem, hogy milyen mélyre megy , nagyon rossz felhelyezni és könnyen felcsúszik oda, ahol már fáj, nem érzed, hogy hol van jó helyen. Lehet, hogy csak én voltam béna, nemtudom, de nekem teljesen használhatatlannak bizonyult.
2013. júl. 23. 16:45
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, most próbálnám ki először, sokaktól hallottam, hogy nekik bejött, mert nem kellett ott nyúlkálniuk, de sokan voltak, akik azt mondták, hogy nem jó, mert a műanyag beletört a hüvelyükbe, meg ilyenek... Ezért gondoltam, hogy megkérdezem :)
2013. júl. 23. 16:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Rossmannban, vagy talán a DM-ben is van, feltéve ha a környéketeken vannak ilyen boltok. Épp pár napja láttam a Rossmannban.
2013. júl. 23. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!