Szex után ömlött belőlem a vér és ki jött belőlem valami. Mitől van ez?
Figyelt kérdés
csütörtökön (holnap) lesz egy hete, hogy szedem a lindynette 20 fogamzásgátlót. 2 napig véreztem rendesen, mad 3 napig tisztultam... de akkor ilyen sötét vöröses- barnás folyásom volt.. (mint mikor tisztulok..) csak több ideig. mára elmúlt teljesen. délután szexeltünk a barátommal, semmi gond nem volt. aztán rá 20 percre megint szexeltünk, és mikor vége lett, kivette és láttuk, hogy szabályosan folyik belőlem a VÉR... elmentem zuhanyozni, még mindig folyt.. és egyszer csak kijött belőlem egy kb 1 centis vérdarab... vagy legalábbis úgy nézett ki, de megfogtam és olyan volt, mintha egy hártya, vagy valami hús darab lett volna.. mikor összenyomtam, szétmálott.. és csak vér volt.. de mégis megrémít... mi a fene lehetett az?? aztán mikor ez kijött, egyből abbamaradt a vérzés is. és semmi nem fáj, már nem vérzek... szóval mitől lehetett?? a tablettának köze van hozzá???? :S:S esetleg el kéne mennem orvoshoz?2009. okt. 21. 21:31
1/8 anonim válasza:
Meghalt a Párnanaci koboldod :( http://www.youtube.com/watch?v=TeC6l4Q5QMs
2/8 anonim 

válasza:

alvadt vér, szerintem nem kell megijedned...
4/8 anonim 

válasza:

Jó eséllyel egy nagy darab alvadék jött ki belőled. De inkább a vérzés oka az érdekes, amit innen nem lehet kideríteni, de a nőgyógyász hátha meg tudja mondani.
5/8 anonim 

válasza:

szia
nekem akkor volt ilyen, mikor először megjött bogyótól (milligest). én azért szedtem, mert nem volt normális vérzésem (sokáig megvolt, utána pecsételés, megint rendes vérzés, utána hónapokig nem). szóval mikor megjött, akkor belőlem egy tenyérnagyságú akármi jött ki, véres-fehér hártyás nem tudom mi. hát méhnyálkahártya lehetett. neked előtte normális volt a vérzésed? mert nekem kb az lehetett, hogy megvolt vastagodva, nem vált le rendesen, és most gyógyszerrel meg igen.
6/8 A kérdező kommentje:
normálisnak nem mondanám... mindig 5-6 napot késett és egybe kiömlött 2 nap alatt rohadt sok és aztán 3-4 napig csak pecsételés
2009. okt. 21. 22:24
7/8 anonim 

válasza:

nekem akkor volt ilyen amikor felsértettünk odabenn vmit:(
8/8 anonim válasza:
Nem olyan régen volt petefészek cisztám. Akkor ugyanez történt velem. Kaptam rá gyógyszert (magas hormontartalmú volt) meg minden, és egyszer szeretkezés után nagyon erős görcseim lettek, és hazamentem, görcsölve aludtam el. Reggelre kis "vérdarabkák jöttek ki belőlem" nem tudtam mi volt az... visszamentem a nőgyógyászhoz, megultrahangozott, és nem volt már meg a cisztám :) Sztem a szex miatt tűnt el :) Lehet neked is cisztád volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!