Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez lehetséges? Vagy csak...

Ez lehetséges? Vagy csak azért van mert még nemállt be rendesen?

Figyelt kérdés

mostanában(az elmúlt félévbe)mindíg 1hónapban 2szer jön meg..szóval nem 28 napon belül hanem 14 XD

elég kellemetlen viszont régen nagyon megvolt és volt h 10napig is tartott mostviszont már nincs meg annyira és csak 5napig tart..ez valyon miért van?egyébként már voltam nőgyógyásznál aki írt fel gyógyszert de nemsegített:S és ő aztmondta h ez csak azért van mert még fiatal vagyok...

szóval a kérdés az az lenne h ebben a korban normális h 2szer jön meg 1hónapban?

v menjek el megint az orvoshoz?

2009. okt. 21. 15:14
 1/5 A kérdező kommentje:
ja am 15 vagyok
2009. okt. 21. 15:14
 2/5 anonim ***** válasza:
elég fiatal vagy még,. ilyen korban még egyáltalán nem áll be a menzesz. azmár egy jó jel, h a 10 nap helyett márcsak 5 napig tart. az a rendes. már jó úton jársz, türelem.
2009. okt. 21. 15:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Szeintem is csak a korod miatt van, és ha orvos is ezt mondja akkor ne aggódj. Nekem is volt olyan egyszer még az elején hogy 10 napra megjött, nem is számítottam rá, nagyon kínos volt :S És régebben nekem is sok napig tartott, most meg kb 3-5 :D
2009. okt. 23. 12:59
 4/5 anonim válasza:
és fogamzásgátlót írt fel? mert nekem ugyanez a problémám 17 évesen. holnap megyek vissza a dokihoz de nem akarok gyógyszert szedni :S
2009. okt. 31. 13:36
 5/5 A kérdező kommentje:

nem nemfogamzás gátlót vmi tabit amiről aztmondta h szedjem be az egész dobozzal-.-"

beszedtem és erre nemis hatott:S

2009. okt. 31. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!