Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Attól, hogy szűz vagyok, még...

Attól, hogy szűz vagyok, még lehet tampont használnom?

Figyelt kérdés
Nem lesz tőle bajom? És ha lehet használni, akkor csak a minit, vagy esetleg a normál méretet is kipróbálhatom? 15/L

2013. júl. 20. 19:24
 1/8 Kondor Judit ***** válasza:
26%
Eleve a tampon nem egészséges,több problémát okozhat.
2013. júl. 20. 19:28
 2/8 A kérdező kommentje:
Miért? Miket okozhat?
2013. júl. 20. 19:29
 3/8 anonim ***** válasza:

Toxikus sokk szindrómát, amennyiben nem tartod be a szabályokat. De nyugi ez nagyon ritka és ha helyesen használod a tampont, nagyon pici esélyed van rá. Ha rendesen elolvasod a tájékoztató lapocskát és megjegyzed a tüneteket, akkor rögtön orvoshoz tudsz fordulni, ha gond van, akkor meg tudnak gyógyítani.

Vagy fertőzéseket, ha nem mosol a csere előtt kezet szappannal.

Igen használhatsz, ráadásul a pletykákkal ellentétben bármelyik méretet, a vérzésed erősségéhez igazodva.

2013. júl. 20. 19:34
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat:) Sokat segítettél:)
2013. júl. 20. 19:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Nincs mit :)
2013. júl. 20. 19:37
 6/8 anonim ***** válasza:
42%

a pletykákkal ellentétben bármelyik méretet?

hát kiváncsi vagyok hogy tud felhelyezni magának egy szűz lány egy super méretű tampont,persze lehet hogy van akinek elsőre sikerül,mindenkinek mások a testi adottságai,de van aki egyáltalán nem is tud tampont használni amíg szűz

2013. júl. 20. 23:26
 7/8 anonim ***** válasza:
39%

[link]

Nem csak TSS-t okozhat a tampon.

2013. júl. 21. 06:32
 8/8 anonim válasza:
65%
szerintem meg teljesen mindegy, a betétnek és a tamponnak is vannak hátrányai. Én betétet nem szeretek használni, szerintem abszolút nem higiénikus, nem is részletezném, hogy mennyire kellemetlen a viselete is, nem beszélve arról, hogy folyamatosan azon idegeskednék, hogy nehogy baleset történjen. A tampon ezzel ellentétben sokkal kényelmesebb viselet, szerintem csak gyakorlat kérdése a felhelyezés is, amikor szűz voltam én is próbálkoztam felhelyezni, csak nem elég mélyre, később újrapróbáltam és már rendesen ment. Kezdd a normállal, az általában mindenkinek megfelelő. Nem tudom, hogy küldenek-e még termékmintákat a netről, ha igényelsz, de ha lehetséges akkor hajrá! :)
2013. júl. 25. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!