Ennyi idősen már kapnotok kellett volna felvilágosító füzeteket a suliban. Abban (és a tamponos dobozban lévő papírra is) rá van írva hogy:MÁR A LEGELSŐ MENSTRUÁCIÓKOR IS LEHET HASZNÁLNI.
Ahogy az előttem lévő írja: igénynek megfelelő méretűt.
Ha eretnek erzed magad hozza es ki szeretned probalni akkor miert ne!:)
De ha szeretned kiprobalni, elotte olvass el par dolgot rola. De ha van kerdesed en is szivesen segitek!:) Kerdezz batran!:) Peldaul higienia (hasznalat elott kezmosas), vigyazat a kihuzoszalra, vagy a felhelyezesre, ido betartasa, hogy mennyit hagyod bent a fertozesek elkerulese miatt, stb.
De kezdesnek jobb lenne, ha minivel kezdenel. Ha meg az mar konnyen megy es ha te is szeretned kiprobalhatod a normalt is.
En is hasznalok tampont. Nagyon feltem kiprobalni, de amennyire feltem annyira siman ment, ugyhogy nem kell ragorcsolni! Igaz nekem csak 3-ik probalkozasra sikerult. Az elso kettonel eleg jol megijedtem!:):D
Eloszor csak a hegyet tudtam betolni, tovabb nem ment ugyhogy nem kinoztam!
A masodiknal betoltam annyira, hogy a vege csak nagyon picit kiert, de nem tudtam feljebb tolni, meg kiszedni sem, mert tul szaraz voltam. Elegge megijedtem! 1 orat ultem igy aztan meg valahogy kiszedtem es azt mondtam, hogy tobbet nem probalom soha ki!:D
Igaz rajottem, hogy miert nem sikerult. Nem egyedul voltam otthon es igy nem volt sok idom es nagyon paraztam es nem tudtam ellazitani magam, ez volt a baj! Ehhez nyugodt korulmenyre van szukseged! Igaz mara mar konnyen megy, nem muszaly ellazulnom sem!:)
Ha probalkozol egyszer biztos sikerulni fog! A lenyeg, hogy ne add fel!:) Es ne ijedj meg!:)
Sok sikert!:)
Udv!:)18/L
semmikép se
inkább használj mosogató szivacsot
Jesszus!!! 7-es, te hány éves vagy?
Nagyon buta lehetsz.
1.
A szüzességet nem a tampon veszi el, hanem a férfi hímvesszője.
2.
A szűzhártya sportolás, vagy egyéb fizikai megterhelés esetén is kiszakadhat. (futás, kerékpározás, szekrény ugás, stb...)
3.
Az első nem minden szűz lánynak fáj.
4.
A párkapcsolat nem szexet jelent és nem is a az első szextől számítjuk. (már aki)
Az olyan tájékozatlan emberek miatt mint te, van a sok hülyeség.
Az én unoka hugom is 12 éves. Ő is a múlt héten használt először tampont. (Megjött szegénynek pont aznap reggel amikor a strandra indultunk.) Adtam neki pár darab normált. Este vetetett ugyan olyat az anyjával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!