Valami hús szerű, tojás alakú dolgot érzek a hüvelyemben. Mi lehet az?
Már kb 1,5 hónapja is éreztem, de nem volt vele problémám. Mutatóujjal, ha felnyúlok, akkor körbe tudom tapogatni, mintha lógna le valahonnan. Hússzerűnek érzem. Az idő során szerintem növekedett, mert eddig nem zavart, viszont tegnap fájdalmas volt az együttlét eleje a párommal, ma pedig már egyáltalán nem sikerült közösülnünk a fájdalom miatt. Olyan érzés, mintha lenne ott valami, ami eltorlaszolja a továbbjutást. Enyhe, sárgás fehéres folyásom van és az ovulációmnál járok. 1 hét múlva péntekre kaptam időpontot a nőgyógyászhoz. Bocsánat a helytelen fogalmazásért és a szétszórtságért, de félek, hogy valami komoly dolog áll a háttérben. Tudom, hogy nem fogok pontos választ kapni, de akinek volt hasonlóval dolga, az kérem ossza meg velem a tapasztalatait! A válaszokat előre is köszönöm!
Egy kétségbeesett 18 éves lány.
Menj el nögyógyászhoz, mert valószínüleg valami süllyedésed lehet. Az orvos meg tudja állapítani, hogy mi van megsüllyedve és tud segiteni, hogy rendbejöjj.
Ha gondolod, írhatsz privátban is, akkor többet tudok mondani.
Utolsó: És hol írta a kérdező, hogy a hüvelybemenetben érzi? Ja, hogy sehol...
"Mutatóujjal, ha felnyúlok"
A hüvely végén meg igen is ki lehet tapintani a méhszájat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!