Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 3hete már hogy megjött az...

3hete már hogy megjött az első mensim, de nem szoltam anyunkak. Nem mertem. (lent) (? )

Figyelt kérdés

szoval már 3 hete megjött az első, de nem mertem szólni. (nem volt baj. tudtam mindent.) Rossz a kapcsolatom anyukammal, tobbszor próbáltam neki elmondani, de nem olyan "hirtelen felkialtok h megjott" stilusban, de valahogy mindig vagy hulyen jott volna ki, vagy veszekedes lett a beszelgetesbol mielott elmondtam vna.. :/

nem tudom mit tegyek..elmondjam/ne mondjam? hogy? mikor?

segitetek? :c

13/N

2013. júl. 18. 23:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell ezt túlbonyolítani. Mitől félsz? Minden nő menstruál. Anyukád is. Megmondod, hogy anya, megjött. Ennyi:D
2013. júl. 18. 23:32
 2/9 A kérdező kommentje:
de nem megy. :( es igy még rosszabb h nrm szoltam akkor. :(
2013. júl. 18. 23:40
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Bròbáld meg hogy odamész anyudhoz azzal hogy most fontosat szeretnél mondani és figyeljen egy kicsit ès elmondod hogy megjött de nem mertél szòlni ennyi:) sok sikert
2013. júl. 19. 01:55
 4/9 anonim ***** válasza:
Egyszerűen mondd azt, "Anya, megjött a menstruációm"!
2013. júl. 19. 06:11
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
uh ezt én se merném.de már én is közel vagyok az első mensihez és valahogy így terveztem:"anya!!!öö..véres a bugyim!" mintha nem is tudnék róla.de idáig nem ez a legjobb ötlet.amúgy nekem se olyan jó a kapcsolatom anyuval.mindig veszekszünk.lehet hogy dobna egy betétet azt leszarna:(de lehet ebben a témában engem megértene.szerintem az anyukád megérti ha erről szeretnél vele beszélni.előbb utóbb úgyis lebuksz ha észreveszi anyud hogy fogy a betét:/mond meg minél hamarabb!
2013. júl. 19. 20:05
 6/9 anonim ***** válasza:
De jo hogy fiu vagyok nekunk nincs ilyen problemank!!!(esetleg:Apa megjott a ge*ciiiim!!!)
2013. júl. 19. 20:19
 7/9 A kérdező kommentje:
utolso :DDD
2013. júl. 20. 00:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem táborba jött meg mégis ő tudta meg először..Ne félj nem fogja ezért leharapni a fejed!Neki is volt ez a 'pillanat' amikor elkellet mondania..csak bátran sok szerencsét!Ui.Lehet hogy rossz a kapcsolatotok de anyukád akkor is szeret nem fog megbántani ezzel kapcsoladban..gondold el ha ő nem menstruált volna te se lennél..
2013. júl. 25. 23:17
 9/9 anonim ***** válasza:
#6 ha fiú vagy, mit keresel az ,,első menstruáció" oldalon?!?? :DD
2013. aug. 4. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!