Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Dr. Jurkó Zsuzsanna szülész -...

Dr. Jurkó Zsuzsanna szülész - nőgyógyászhoz jár valaki? Mik a vélemények róla?

Figyelt kérdés
Először megyek nőgyógyászhoz és mindenképpen nőhöz szeretnék menni.

2013. júl. 18. 12:53
1 2
 11/12 anonim válasza:
Tudom már nem aktuális, de azért leírom a véleményem, hátha másnak még hasznos lesz! Nála szültem a kislányomat, és nála aranyosabb, türelmesebb dokival még nem találkoztam, szerintem szakmailag sincs vele semmi gond, és egyáltalán nem vizsgál durván! Csak ajánlani tudom mindenkinek!
2016. márc. 14. 14:25
 12/12 anonim ***** válasza:
Szia,már régi a kérdés,de biztos olvassa más is.Nagy reményekkel mentem a doktornőhöz,több babavesztés után szükségem lett volna egy megértő,kedves és szakmailag is jó orvosra. Bár én is jókat hallottam róla,sajnos nagyon negatív tapasztalatokat szereztem vele kapcsolatban. A vizsgálattal együtt,amibe benne volt a le és felöltözés is,nem voltam bent 10 percet sem! Igaz ez nem volt fizetős rendelés,de azt gondolom aki ott normális és kedves tud lenni az a szakrendelőben is az. Hiszen én is az voltam vele. Egy mosolyt se eresztett el,kimért volt,és a vizsgálat sem volt kellemes! Bár ez se érdekelt volna,ha normálisan kezelt volna. Nem azt láttam rajta hogy el van havazva,fáradt,kevés az ember,túlvállalt,hanem egész egyszerűen,flegma és bunkó között ingadozott... Akkora csalódás volt számomra.. persze a fizetős betegeinek délután biztos nagyon mosolygós és odafigyelő de amit a szakrendelésen csinál,az épphogy megüti az átlagot. Nem értem ezt a nagy rajongást iránta. Örülök ha valakinek bevált,de ő egyáltalán nem a "mindene a hivatása" típusú orvos. Én sajnálom a legjobban.
2017. nov. 6. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!