Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mellrák vagy ciszta vagy mi?

Mellrák vagy ciszta vagy mi?

Figyelt kérdés
Az egyik mellem egy ponton egy ideje eléggé fáj, néha már önmagbában is.Azt hittem először mensi miatt, de nem múlik el a vérzés után sem! Fiatal vagyok (18) ezért nincs még saját nőgyógyászom, elmehetek a közeli sztk-ba egy ismeretlen orvoshoz "csak így" ? Ezek alapján meg kell ijedjek?
2009. okt. 20. 16:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Bármelyik nőgyógyászhoz elmehetsz, én 27 éves vagyok, és nincs "saját" orvosom, az ambulanciára járok, ha bármilyen problémám van. Előre szerintem ne stresszeld magad, tudom, hogy nyugtalanító a dolog, de majd az orvos mond rá úgyis "áment".
2009. okt. 20. 16:52
 2/2 anonim ***** válasza:

Egy jó tanács: ha nagyon megijesztenek, és mondják, hogy műteni kell, akkor azért menj el megbízható magándokihoz, kérd ki a véleményét, ne feküdj egyből kés alá.Én úgy jártam, hogy elmentem, mert csomót éreztem a mellemben, néha fájt is.Azt mondták ezt azonnal ki kell műteni.Nagyon megijedtem!Közben a tesóm is elment dokihoz, ő kint él Amerikában, mondta, hogy neki is találtak csomót, de azt mondta a doki, hogy ártatlan, örökletes dolog, ne izguljon!Ezt elmesélte nekem, én kicsit később elmentem egy magán dokihoz, megkérdeztem tőle,azt mondta ne izguljak, vannak a mellben ártatlan csomók, amik olyanok mint pl az anyajegy, nem lehet tudni miért vannak, és örökletes.Onnan tudtam, hogy nekem is az van, mert mondta a nevét, és pont az volt mint amit az ultrahangos nő mondott.Azt mondta 3 havonta menses után nézzem meg, ha úgy érzem nőtt menjek el egy ultrahangra!

Ezt elmeséltem egy barátnőmnek, aki hatod éves az orvosin, ő is mondta, hogy vannak ilyenek attól nem kell megijedni!Ráadásul hugomnak fájt is, dokija azt monda ne igyon teát, mert attól kicsit megduzzad, attól fáj.Kevesebb teát ivott, el is múlt a fájdalom.

Ezt csak azért meséltem el, mert vannak "félrediagnosztizálások" meg mint kiderült utólag, a műtétért kapott volna a doki pénzt, szóval sajnos nem mindenkit a jó szándék vezérel!

2009. okt. 20. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!