Mellrák vagy ciszta vagy mi?
Egy jó tanács: ha nagyon megijesztenek, és mondják, hogy műteni kell, akkor azért menj el megbízható magándokihoz, kérd ki a véleményét, ne feküdj egyből kés alá.Én úgy jártam, hogy elmentem, mert csomót éreztem a mellemben, néha fájt is.Azt mondták ezt azonnal ki kell műteni.Nagyon megijedtem!Közben a tesóm is elment dokihoz, ő kint él Amerikában, mondta, hogy neki is találtak csomót, de azt mondta a doki, hogy ártatlan, örökletes dolog, ne izguljon!Ezt elmesélte nekem, én kicsit később elmentem egy magán dokihoz, megkérdeztem tőle,azt mondta ne izguljak, vannak a mellben ártatlan csomók, amik olyanok mint pl az anyajegy, nem lehet tudni miért vannak, és örökletes.Onnan tudtam, hogy nekem is az van, mert mondta a nevét, és pont az volt mint amit az ultrahangos nő mondott.Azt mondta 3 havonta menses után nézzem meg, ha úgy érzem nőtt menjek el egy ultrahangra!
Ezt elmeséltem egy barátnőmnek, aki hatod éves az orvosin, ő is mondta, hogy vannak ilyenek attól nem kell megijedni!Ráadásul hugomnak fájt is, dokija azt monda ne igyon teát, mert attól kicsit megduzzad, attól fáj.Kevesebb teát ivott, el is múlt a fájdalom.
Ezt csak azért meséltem el, mert vannak "félrediagnosztizálások" meg mint kiderült utólag, a műtétért kapott volna a doki pénzt, szóval sajnos nem mindenkit a jó szándék vezérel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!