Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Első menstruáció? Most baj...

Első menstruáció? Most baj van? 13/l

Figyelt kérdés
Reggel 8óra felé fel keltem utána kicsivel elkezdett fájni a hasam elmentem wc-re és láttam hogy véres a bugyim anyum adott fájdalom csillapítót és betétet az a betét kicsit lett véres délben beraktam egy másikat most 19 óra van és a betéten semmi nincsen most mi történt?

2013. júl. 16. 19:19
 1/4 anonim ***** válasza:
71%

Jaj, ez még messze van a bajtól, szívem...

Semmi nem történt, ez teljesen normális, eleinte még olyan összevissza az egész, hogy semmin nem kell meglepődni. Nekem az első után fél évig nem jött meg. Nem lett semmi bajom :) Nyugi, és gratulálok a nővé válásod első mérföldkövéhez ;)

2013. júl. 16. 19:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Biztosan megjott az elso! Csak ezert ilyen, mert meg az elejen vagy es pontatlan!:) Beletelhet egy evbe is mig beall, ugyhogy az elejen nem lesz pontos, es a vermennyseg is valtozhat. Lesz, hogy 21 napnal hamarabb vagy 34 napnal kesobb fog megjonni (21 es 34 nap kozott normalis egy ciklus, tahat 21-34 nap kozott kell megjonnie). Lehet, hogy 1 napig vagy 6 napig fog tartani egy menszi, de inkabb 4 napig a normalis!

Ne aggodj semmi rendellenes nem tortenik veled!:) Nagylany lettel!:)

2013. júl. 16. 19:35
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi :)
2013. júl. 16. 19:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Megjött az első mensid!
2013. júl. 17. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!