Hány évesen kezdjem el a borotválást ott? (14vagyok)
Most mi döntsük el?...
Szerintem egyébként teljesen fölösleges addig, amíg nincs partnered. A bikinivonal mehet, főleg, ha látszik, mondjuk strandon kellemetlen lehet. De "ott" (vagyis az intim testrészeken, nyugodtan le lehet írni) nyugodtan ellehet a bozont, ha nem muszáj, ne kínozd magad, mert szúr és viszket, mikor újranő...
Ahogy az előttem lévők is írják, fontos védő funkciót tölt be a szőrzet.
Volt idő, hogy én is borotváltam. Másnaptól szűrt, égett , viszketett. Volt,amikor begyulladtak a szőrtüszők. Gyakorlatilag a borotválással elért eredmény nem mindig volt esztétikus.
Egy-két alkalommal volt szőrbenövésem is, ilyen kis gyulladásos ciszta, ami csak akkor gyógyult meg, amikor sikeresen ki szedtem belőle a szőrt, ami a bőr alatt nődögélt.
Valamint én nagyon ügyetlenül pisiltem. Gyakorlatilag arra "hordott" néha a vizelet sugár, amerre akart. Ugye az ember lánya nem ül rá idegen helyen a wc ülőkére, hanem lebeg felette. Hát kellett ügyeskedni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!