Milyen indokkal menjek nőgyógyászhoz?
Figyelt kérdés
Az a helyzet ,hogy élek nemi életet és észrevettem ,hogy néha viszket ott lennt és ilyen gombás valamire gyanakszom,de én még nem voltam nőgyógyásznál.Kell valami indok ,hogy mért jöttem? Ha igen mit mondjak???2013. júl. 16. 16:19
11/12 anonim válasza:
Kedves 8. válaszoló, azért ez a viszkető érzés nálam nagyon ciki volt... Én cikinek találtam, így azt mondtam, hogy viszket, erre közölte, hogy mi, a szeme? Dörzsölje meg :S Azt hittem, elsüllyedek...
Kérdező, nyugi, a nők nagy része ilyen problémákkal megy oda. Nyugodtan mondd el neki, hogy mi a probléma, még nem voltál, stb... Egyébként, ha élsz nemi életet, attól kezdve évente ajánlott eljárni szűrésre.. Magánrendelésen változó az összeg, nálunk pl. az egyik doki 3000-5000 Ft-ot kér, a másik 5000 körül ha jól tudom..
12/12 anonim válasza:
Jó pofátlan disznó volt az orvos, aki örömét leli a nők zavarában!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!