Vashiány és pánikbetegség miatt lehet az oka hogy nem esek teherbe? 24 éves lány
Pánikbetegség szerintem simán lehet.
Igyál citromfű teát vagy próbáld ki a Sedatif PC-t...és ne pánikolj... :)
Szia! Lehet, hogy ezek is közrejátszanak.
Szerintem először próbáld meg stabilizálni magad, mind testileg, mind lelkileg, mert úgy a babának is jobb lesz. A vitaminok és a nyomelemek nagyon fontosak, hogy egészségesen fejlődhessen. A nyugtatók pedig nagyon nem tesznek jót neki, szóval mire terhes leszel, ezeket el kell hagynod. A lelki dolgok is kihatással vannak rá, ezért az is fontos, hogy kiegyensúlyozott legyél. Persze az ember nem tökéletes, de minél inkább rendben vannak a dolgok, annál jobb. Nekem is nehezen jön a baba, és voltak mindenféle problémáim, pl. szorongás, aztán úgy döntöttem, hogy amíg ezek nem rendeződnek, addig nem is erőltetem a baba-projektet. Szedek vitamint, járok pszichológushoz és reiki kezelésre, hogy jól legyek, mire a pocakba költözik a baba. Már nagyon sokat javultam.
Neked is minden jót kívánok, és remélem, hamarosan boldog anyuka leszel!
25 éves lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!