Forduljak orvoshoz? Menstruáció
Figyelt kérdés
Nos, 14 vagyok. (10 éves korom óta megvan). Ebben a hónapban egy hetet késett, és így 2.-án jött meg. Nos, azóta is jön... Azért volt kb. 3 olyan nap, amikor csak olyan sötét pirosas.barnás folt volt, mint általában ahogy a végén szokott lenni. De aztán újra beindult a rendes vérzés... Betudható a koromnak vagy ez így nem normális? Nektek volt ilyen?2013. júl. 15. 17:04
1/8 anonim válasza:
Most már azért jó lenne ha orvoshoz mennél, mert ez már 13 nap.
2/8 anonim válasza:
Előfordul az ilyen, még ha nem is túl egészséges. Én a helyedben várnék még egy napot, aztán ha akkor sem enyhül, irány a doki.
4/8 A kérdező kommentje:
Én is így látnám jónak...de én félek az orvostól. Tudom, hogy gáz...de még sosem voltam ilyen üggyel dokinál és kicsit parázok! amúgy köszi a válaszokat
2013. júl. 15. 21:19
5/8 anonim válasza:
3. vagyok. Nincs mitol felned. A noknek eves redneszeressggel kell jarniuk nogyogyaszhoz szures miatt. S ha tul leszel rajta, latni fogod, hogy egyszeru volt az egesz. Remelem, minden rendben lesz!
6/8 anonim válasza:
Keressete anyuddal egy női orvost.
Esetleg gyerek, vagy tini nőgyógyászaton)
7/8 A kérdező kommentje:
Tudom, tudom! Azt olvastam, hogy az ilyen menstruációs zavaroknak lelki okai is lehetnek, ez igaz? Mert már hetek óta nagyon letört vagyok valami miatt, étvágyam sincs...Ma kedd van és még mindig megvan! És ma reggel fogmosás után elkezdtem felöklendezni valamit...Nem tudom, hogy van-e köze a kettőnek egymáshoz, csak leírom...Hátha valaki felismeri a problémát. És bocsi, hogy ennyi untató baromságot írok nektek, csak tanácstalan vagyok -noha anyukám is el akar cipelni orvoshoz már. de én még húzom, mert parázok
2013. júl. 16. 08:27
8/8 anonim válasza:
Ne parázz!
Egyszer úgyis el kell menned majd.
Menjetek egy női orvoshoz, biztosan kevésbbé paráznál elötte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!