Lányok! Van hüvelygomba ellen szájon át bevehető gyógyszer? És ha igen mi a neve?
Az, hogy nem tudtad felhelyezni a hüvelykúpot, nem sok köze van ahhoz, hogy még szűz vagy. Egyszerűen csak ügyetlen vagy, nem sértés képpen mondom, ne bántódj meg. Én nem szűzen is néha nehezen rakom föl. Tudni kell annak is a technikáját.
Amúgy a kérdésedre válaszolva igen, van szájon át bevehető is, de azt is orvos írja föl. Nevet nem tudok, mert én még csak kúpot használtam, de úgy tudom, hogy szájon át bevehetőt csak a kórosabb esetekbe írnak föl, amikor mondjuk valaki fél év alatt se tud kilábalni a dologból.
De lehetséges, hogy van gyengébb is, kérdezd meg a dokidat, mit ajánl.
Szia. Szerintem ez a baj, hogy nagyon stresszelsz és nem tudod a hüvelyizmaidat eléggé ellazítani ahhoz, hogy felhelyezd. Tampont sem használsz akkor gondolom, pedig kb ugyanúgy ekll ezt is felhelyezni, csak mivel kisebb egy tamponnál, mélyebbre kell felnyomni.
Azt tudom tanácsolni, hogy vegyél pár mély levegőt, lazulj el. egyik lábadat tedd valami magsabb helyre, pl kád széle és így próbáld felrakni magadnak. Nem nagy ördöngősség! :)
Nekem a kádas megoldás sose jött be, még tampon felhelyezésénél sem. Annál én is sírtam minden alkalommal, szó szerint.
Aztán nézegettem képeket, hogy tulajdonképpen mi hogyan áll bennem és úgy döntöttem megpróbálom gugolva, mert úgy teljesen egyenes az út befele :)
Hát mondanom se kell, utána siklott minden, bármit kellett fölraknom :)
Gomba ellen nem használnak antibiotikumot, hanem antimikotiumot. És az nem kedvez a gombának.
Csak hát ugye van akinél ez hat, van akinél az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!